Walstraat 27, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 600,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
45 m²
In units vanaf
45 m²
Verkoop vloeroppervlakte
40 m²
Bouwlagen
1
Frontbreedte
750
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A2

Omschrijving

Te huur
Leuke kleinschalige winkel-/kantoorruimte gelegen aan één van de doorgaande looproutes in het stadscentrum van Vlissingen.
Boven de winkelruimte zijn zelfstandige appartementen gerealiseerd (worden niet te huur aangeboden). In de directe omgeving zijn onder meer landelijke winkelketens ... lees meer

Te huur
Leuke kleinschalige winkel-/kantoorruimte gelegen aan één van de doorgaande looproutes in het stadscentrum van Vlissingen.
Boven de winkelruimte zijn zelfstandige appartementen gerealiseerd (worden niet te huur aangeboden). In de directe omgeving zijn onder meer landelijke winkelketens als Bakker Bart, Hunkemöller, Intertoys en Hema gevestigd, maar ook veel lokale ondernemers hebben bewust gekozen voor dit deel van het Vlissingse stadshart.

Bereikbaarheid
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Vlissingen dat via de rijksweg A-58 prima te bereiken is. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed, middels diverse busverbindingen op loopafstand.

Afmetingen
Ca. 45 m² op de begane grond.

Parkeren/buitenterrein
Betaald parkeren is ruim voldoende aanwezig in de nabijheid. Zowel overdekt als onoverdekt parkeren is beschikbaar. Op 400 meter van het opstal bevindt zich parkeerterrein Koningsweg waar op het grote gedeelte de eerste 3 uur gratis kan worden geparkeerd.

Voorzieningen
- entree met openslaande deuren;
- frontbreedte ca. 7.5 meter;
- afgewerkte betonvloer;
- spots;
- pantry met close-in-boiler;
- toilet met fonteintje;
- ingerichte meterkast (geen gas);
- m.v.;
- diverse wandcontactdozen;
- houten kozijnen met isolerende beglazing.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Binnenstad -Eiland'. Hierin heeft het perceel de bestemming 'Centrum-3’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel, horeca, categorieën 1a, 1b en 1c, dienstverlening, kantoor, cultuur en ontspanning, maatschappelijke voorzieningen en instellingen, stedelijke bedrijvigheid en evenementen.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Vlissingen in de openbare vergadering van 26 juni 2012.

Huurprijs
€ 600,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt met diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Walstraat 27” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contact opnemen