Over Synchro

Pieter S. Nienhuis

Pieter S. Nienhuis

+ 31(0) 88 - 796 24 76

Miranda  Nienhuis

Miranda Nienhuis

+31 (0) 88 - 796 24 76

Synchro is een specialistische bedrijfmakelaar die actief is in geheel Zuidwest-Nederland met de nadruk op de provincie Zeeland. 

Synchro bestaat uit 2 divisies: 

Synchro Bedrijfshuisvesting waar wij u van dienst zijn bij het (ver)kopen, (ver)huren, (aan) huren en (aan) kopen van commercieel vastgoed, maatschappelijk vastgoed, exploitatie gebonden vastgoed, gronden, beleggingsobjecten en vastgoedadvies in het breedste zin van het woord.

Synchro Taxaties waar u bij ons terecht kunt voor het taxeren van reguliere bedrijfsobjecten (ook groot zakelijk vastgoed). Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het taxeren van recreatief vastgoed (campings en vakantieparken), maatschappelijk vastgoed (waaronder musea), woningportefeuilles, exploitatie gebonden vastgoed (waaronder strandpaviljoens) en bijzondere objecten zoals bijvoorbeeld molens en openbare voorzieningen. 

Kwaliteit, deskundigheid en transparantie staan bij ons centraal.

Korte geschiedenis van Synchro Bedrijfshuisvesting

Synchro Bedrijfsmakelaardij, opererend onder de naam Synchro Makelaardij BV, is in 2001 gestart in Rotterdam-Hoogvliet. Medio 2010 is Synchro Makelaardij BV fysiek gesplitst in Synchro Bedrijfsmakelaardij BV en Synchro Wonen (een aparte zelfstandige entiteit). Per 1 januari 2013 is de handelsnaam gewijzigd in Synchro Bedrijfshuisvesting BV. In 2017 zijn wij verhuisd van Vlissingen naar Middelburg. 
Naast onze kwaliteit van dienstverlening en transparantie is de focus ook sterk gericht op kennisverbreding, zodat aan onze opdrachtgevers service van hoge kwaliteit kan worden verstrekt.

Direct een afspraak maken?