Bedrijfsreferenties

BEMIDDELING KOOP WOON-/WINKELPANDEN TE MIDDELBURG

In 2024 heeft Synchro Bedrijfshuisvesting namens koper bemiddeld bij de koop van diverse woon-/winkelpanden in het stadshart van Middelburg. Het betreft een 3-tal winkelpanden gelegen aan de Lange Delft te Middelburg. Het gaat om de panden Lange Delft 28-30, 59 (State of Art) en 119-123 (Pipoos en De Rode Pilaren). 

The Boatshed Goes

Namens de verkoper verkochten wij "The Boatshed" in Goes. Dit unieke watergebonden object betreft een showroom / kantoor en commerciële ruimte van in totaal circa 1.000 m2 inclusief een daarbij behorend wateroppervlak (waaronder 6 ligplaatsen met kade en vingersteiger). Ook is inbegrepen een ruim parkeerterrein van circa 50 plaatsen. Dit bijzondere en onder architectuur gebouwde opstal is gelegen binnen het plangebied "Goese Schans" (deelgebied Ketelhaven) direct nabij de binnenstad van Goes.

VERKOOP VERHUURDE GEZONDHEIDSZORGPRAKTIJKEN

Synchro Bedrijfshuisvesting begeleidde namens de TopzorgGroep de verkoop van 6 verhuurde gezondheidszorgpraktijken gelegen in Goes, Kapelle, Kortgene, Kruiningen, Middelburg en Wemeldinge. Het betrof een zogenaamde off market deal waarbij in overleg met de verkoper een beperkt aantal kandidaat kopers waren uitgenodigd tot het doen van een bieding. Op basis van de ontvangen biedingen is vervolgens met één gegadigde de onderhandeling gestart en afgerond tot een succesvolle transactie. 

Begeleiding koop van 16.175 m2 bouwgrond te Middelburg

Synchro Bedrijfshuisvesting BV begeleidde de koper met de koop van 16.175 m2 bouwgrond gelegen aan de Elektraweg/Herculesweg te Middelburg. De koper zal in fases de kavel verder gaan ontwikkelen in bedrijfs-/kantoor-/showroomunits waarbij Synchro ook de verkoop ter hand zal nemen.

Huurtransactie Wärtsilä Netherlands BV locatie Kruiningen

Namens verhuurder heeft Synchro Bedrijfshuisvesting bemiddeld in de omzetting van de bestaande huurovereenkomst bestaande bouw (circa 3.755 m2) in een nieuwe langjarige huurovereenkomst bestaande bouw + nieuwbouw (1.766 m2) gelegen aan de Stationsweg 6a / Nisseweg 2a te Kruiningen. 

ICI PARIS XL MIDDELBURG VERKOCHT

Het winkelpand in Middelburg waar ICI PARIS XL is gehuisvest is -off market- verkocht. De winkel is reeds al vele jaren verhuurd aan ICI PARIS XL. De koper is begeleid door Synchro Bedrijfshuisvesting BV.

Pand ANWB Middelburg verkocht

Een particuliere belegger heeft de ANWB winkel aan de Nieuwe Burg 38/40 te Middelburg in verhuurde staat gekocht. Het verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 445 m2. Synchro Bedrijfshuisvesting trad op namens de koper.

Family Entertainment Center verkocht

In december 2022 vond de eigendomsoverdracht plaats van het pand gelegen aan de Gildeweg 10 te Vlissingen. Dit object is langjarig verhuurd aan Street Jump Vlissingen BV en door Leisure Makelaars Nederland aan een plaatselijke belegger verkocht. De gehele transactie is begeleid door Synchro Bedrijfshuisvesting BV.

Sale lease back transactie Delta Fiber

Synchro Bedrijfshuisvesting heeft namens koper bemiddeld in de koop van circa 2.542 m2 kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op een perceel van 14.350 m2 gesitueerd aan de Bedrijfsweg 1 te Vlissingen. Het betreft een zogenaamde sale lease back transactie met als huurder DELTA Fiber Nederland BV.

Verkoop beleggingsportefeuille verhuurde winkels en kantoorruimte Middelburg / Goes

De te verkopen registergoederen (appartementsrechten) omvatte een kleinschalig winkelcentrum genaamd de Geerepassage en een daarnaast gelegen winkelruimte (Lange Geere 149) te Middelburg alsmede een kantoorruimte op de 1e verdieping van het zogenaamde stationsgebouw te Goes (Stationsplein 9). Na zorgvuldig overleg met de verkoper is besloten om via online veiling het geheel te koop aan te bieden. De grootste kans op het hoogste bod en de relatief kortere verkooptijd gaven de doorslag om te kiezen voor verkoop via online veiling. Synchro Bedrijfshuisvesting heeft veel ervaring met deze verkoopmethodiek en informeert u graag nader hierover.

Verkoop Camperpark Zeeland

In samenwerking met Den Otter van Vliet heeft Synchro Bedrijfshuisvesting het recreatiebedrijf Camperpark Zeeland te Kamperland via een aandelentransactie succesvol verkocht. Camperpark Zeeland is het grootste camperpark van Nederland en beschikt thans over 140 vergunde camperplaatsen. 

Verkoop woningportefeuille monumentale binnenstad Middelburg

Door middel van een vrijwillige online veiling zijn een 27-tal grotendeels verhuurde appartementen succesvol verkocht aan een particuliere belegger. Synchro Bedrijfshuisvesting BV trad op namens de verkoper Woongoed Middelburg.

Bouwkavels projectgebied Goese Schans / Ketelhaven te Goes

Vele bouwkavels (bedrijfskavels, woon-/werkkavels, waterkavels) zijn via bemiddeling van Synchro Bedrijfshuisvesting BV verkocht in het ontwikkelingsgebied Goese Schans (specifiek: Ketelhaven e.o.) te Goes. Synchro trad op namens de Verkoopmaatschappij Goese Schans BV (landkavels) en de gemeente Goes (waterkavels).

Verkoop van jachtmakelaardij aan het Hollands Diep

In collegiale samenwerking met Muller Makelaardij uit Sneek heeft Synchro Bedrijfshuisvesting mede de verkoop van een gerenommeerde jachtmakelaardij aan het Hollands Diep (Noord-Brabant) tot stand gebracht. De verkoop betrof het bedrijf (een zogenaamde aandelentransactie).

Verkoop van voormalige PSD terminal en PSD verkeerstoren te Breskens

Namens Provincie Zeeland heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV de verkoop begeleid van de voormalige Provinciale Stoomboot Diensten (PSD) terminal en verkeerstoren te Breskens. Om de koopprijs tot stand te brengen door de markt is er gekozen voor een verkoopprocedure via onderhandse verkoop bij inschrijving. Deze transparante procedure heeft geleid tot een transactie waarbij iedere gegadigde een gelijke kans tot koop heeft gekregen. 

Verkoop Sint Jorisdoelen Middelburg

Voor de 2e keer heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV opgetreden als verkopend makelaar van de voormalige schuttershof aan de Balans 25 te Middelburg. De nieuwe koper zal deze locatie herontwikkelen tot een luxe vier sterren city hotel met 54 kamers.

Voormalig agentschap Nederlandsche Bank in Middelburg

Namens een particuliere belegger hebben wij, voordat het pand op de markt kwam, binnen 48 uur een aankooptransactie ten aanzien van het monumentale pand aan de Gortstraat 36 te Middelburg afgerond. Door toekomstige verhuizing van de huidige gebruiker kwam dit beschikbaar voor verkoop. 
Het pand kent een rijke historie als agentschap van de Nederlandsche Bank en het was ooit onderdeel van een geheime missie in de Tweede Wereldoorlog.  

Smith Kaas BV

Als verkopend makelaar namens Smith Kaas BV heeft Synchro de bedrijfs-/kantoorruimten (circa 680 m2) gelegen aan de Mercuriusweg 1 / Hermesweg 3e te Vlissingen verkocht aan Ovaa Motors VOF. De transactie vond plaats eind 2020.

Provincie Zeeland

De Provincie Zeeland had Synchro als verkopend makelaar geselecteerd ten aanzien van de succesvolle verkoop bij inschrijving van de woonboerderij + aangebouwde stal + schuur van de opstallen gelegen aan de Stelledijk 40-42 te 's- Heer Arendskerke. De opstallen zijn gelegen op een perceel van 10.540 m2. 

Bouwkavel Arnestein Middelburg

Namens Boslust BV heeft Synchro eind 2020 een bouwkavel van 2.548 m2 aan de Arnesteinweg 50-1 tot en met 50-38 verkocht aan GaragePark Middelburg BV t.b.v. de ontwikkeling van garageboxen. 

Kantoorvilla "Eureka" te Kapelle verkocht

De monumentale villa "Eureka" te Kapelle, oorspronkelijk in gebruik geweest als woonhuis van de familie Van der Have, is namens DLF verkocht door Synchro Bedrijfshuisvesting BV. De koper zal de opstal renoveren en vervolgens zelf gaan gebruiken. Wij wensen de koper Huize Eureka BV succes met de verbouwing en veel "eureka-momenten" in de kantoorvilla!

Verkoop Restaurant De Eetkamer te Middelburg

Uniek rijksmonumentaal pand in het hart van het historische centrum te Middelburg snel verkocht via bemiddeling door Synchro Bedrijfshuisvesting BV. Vanwege pensionering hebben de eigenaren van Restaurant De Eetkamer besloten de exploitatie te beëindigen waardoor dit opstal inclusief bijbehorende bovenwoning beschikbaar kwam voor verkoop. 

Verkoop Vakantiepark Stee aan Zee te Serooskerke

In collegiale samenwerking met Den Otter Van Vliet is een succesvolle verkoop tot stand gebracht van Vakantiepark Stee aan Zee te Serooskerke. Het vakantiepark bestaat uit 17 recreatiewoningen voor de recreatieve verhuur, een horecavoorziening, een bedrijfswoning en een perceel grasland. Stee aan Zee heeft een totale oppervlakte van circa 2 hectare.

Verkoop portefeuille 240 grotendeels verhuurde garageboxen

Namens Woongoed Middelburg heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV de online veiling begeleid van 240 grotendeels verhuurde garageboxen. De garageboxen zijn allen gelegen in de woonwijk Magistraatwijk te Middelburg.

Voormalige locatie Zeeuws Veilinghuis te Middelburg verhuurd

Aan de Herengracht 74 te Middelburg is Synchro Bedrijfshuisvesting BV betrokken geweest als verhurend makelaar namens de eigenaar. Voorheen was het Zeeuws Veilinghuis hier gevestigd maar sinds 1 april 2020 is de Zeeuwse Gronden (Stichting Wonen en Psychiatrie) hier gehuisvest. De opstal betreft circa 770 m2 gelegen op de begane grond en 1e verdieping met bijbehorend achterterrein. 

Snelle verkoop namens Orionis Walcheren

Na inschakeling door Orionis heeft Synchro snel de opstal verkocht gelegen aan de Mercuriusweg 19 te Vlissingen. Het betreft de voormalige locatie voor de groenvoorziening van Orionis en is thans de nieuwe uitvalsbasis van Illuxtron International BV.

Balans 25 Sint Jorisdoelen

Geruisloos, en niet direct zichtbaar voor de markt, heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV de verkoop van de Sint Joris Doelen begeleid. Wij wensen de kopers succes met hun verdere planvorming.

Verkoop bouwkavel t.b.v. project The Boatshed te Goes

Synchro trad op als verkopend makelaar bij de verkoop van een bedrijfskavel (circa 9.500 m2) + een perceel kade en water (circa 1.600 m2) aan The Boatshed BV. De verkoper is Verkoopmaatschappij De Goese Schans.

Nieuwe locatie Drankgigant

De locatie President Rooseveltlaan 774 / Hermesweg 29 te Vlissingen is verkocht aan de Drankgigant. Het betreft een winkel-/magazijnruimte van circa 3.900 m2 en een verhuurde zelfstandige bovenwoning. Synchro trad op als verkopend makelaar.

Circa 360 m2 maatschappelijke ruimte verhuurd

Synchro heeft namens Stichting l'escaut woonservice de verhuur begeleid van de locatie Schutterijstraat 21 te Vlissingen. De huurder is Stichting WVO Zorg.

Herculesweg 57 te Middelburg

De loods-/bedrijfsruimte met bijbehorend buitenterrein, dat voorheen in gebruik is geweest bij Boone Straalbedrijf, is verkocht aan Altifers Holland BV. Synchro trad op namens de verkoper.

Verhuurd aan Ahold Europe Real Estate & Construction BV

De Handelsweg 9 (distributiecentrum voor de online bestelde boodschappen) en de Handelsweg 9a (dienstwoning) te Vlissingen zijn via bemiddeling door Synchro langjarig verhuurd aan Albert Heijn.

Westwal 9-11 te Goes

Synchro heeft namens de eigenaar de op A1 locatie gelegen kantoorruimte verhuurd aan 4U Group Personeelsdiensten BV.

Nieuwbouw winkels aan de Westhavendijk te Goes (project Westerschans)

Namens de ontwikkelaar (RWS.com BV) heeft Synchro als verhurend makelaar opgetreden bij de verhuur aan de Albert Heijn (circa 2.000 m2), Floor Foods, De Fruitshop en Prima Flora.

Locatie Livera en CherryLin te Goes

Synchro heeft namens verkoper succesvol bemiddeld bij de verkoop van de voornoemde verhuurde winkelruimten met bovengelegen woonruimte(n) aan de Opril Grote Markt 11-13 te Goes.

Aankoop Poortweg 21 te Bergen op Zoom

De nieuwe huisvesting van TechnoMarine in Bergen op Zoom is mede tot stand gekomen via bemiddeling bij de koop door Synchro.

Locatie TechnoMarine (Stanleyweg 12) te Goes

Al snel na de aanvaarding van de verkoopopdracht heeft Synchro voornoemde opstallen op een perceel van circa 7.700 m2 verkocht aan FPS Food Process Solutions Europe BV.

Houtkade 7 te Goes

Namens verkoopmaatschappij Goese Schans BV heeft Synchro de bedrijfs-/kantoorruimten gelegen aan de Houtkade 7 verkocht aan Architectuur Atelier Zeeland.

Winkel-/woonpand gelegen aan de Mol 15 te Zierikzee

In samenwerking met Bijdevaate Makelaardij heeft Synchro namens verkoper bemiddeld bij de verkoop van circa 275 m2 winkelruimte met bovengelegen appartmenten.

Eijkenweg 9 Heinkenszand

Progresso Group BV huurde ca. 645 m2 bedrijfs-/kantoorruimte met bijbehorend buitenterrein aan de Eijkenweg 9 te Heinkenszand. Synchro Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder.

Havenplein 8-10 Zierikzee

Namens BV v/h Firma Joh. De Vries-Zierikzee verkocht Synchro Bedrijfshuisvesting via een verkoop bij inschrijving een monumentaal woon-/winkelpand met een afmeting van ca. 667 m2 aan het Havenplein 8-10 te Zierikzee.

 

Modern grootschalig beleggingspand binnen 1,5 maand verkocht

Namens verkoper heeft Synchro Bedrijfshuisvesting BV binnen 1,5 maand na opdrachtverstrekking een succesvolle verkooptransactie tot stand gebracht ten aanzien van de locatie Schouwersweg 94 te Heinkenszand. Deze locatie is in gebruik bij Croonwolter&Dros BV en heeft een bebouwd oppervlak van circa 2.520 m2 op een perceel van 5.876 m2.

Trampolinepark naar Vlissingen

Street Jump Vlissingen BV huurt per 1 oktober 2018 circa 3.380 m2 sport-/horecaruimte + 19 parkeerplaatsen aan de Gildeweg 10 te Vlissingen (voormalig Racketcentrum Vlissingen). Op basis van een algemene zoekvraag van de huurder heeft Synchro de contacten tot stand gebracht tussen huurder en verhuurder en op basis hiervan hebben partijen een huurovereenstemming bereikt. Synchro heeft opgetreden namens verhuurder. 

Verhuur aan JUMBO

Synchro Bedrijfshuisvesting heeft ca. 1.340 m2 bedrijfs-/kantoorruimte en circa 4.380 m2 buitenterrein aan de Elektraweg 15 te Middelburg verhuurd aan JUMBO Omnichannel Vastgoed BV. Jumbo gaat het gehuurde gebruiken als distributiecentrum en centraal laad-/lospunt t.b.v. online boodschappen.

Verkoop Willem III kazerne te Vlissingen

In opdracht van l 'escaut woningbouwvereniging is het Rijksmonument bekend als de Willem III kazerne in Vlissingen zeer succesvol verkocht via online veiling. De Willem III kazerne wordt deels verhuurd als woningen en atelierruimten. De koper zal waarschijnlijk de leegstaande ruimten herontwikkelen tot woningen. 

Andorraweg 7 te Ritthem (Vlissingen-Oost) verkocht

Namens Van Oord Groep NV verkocht Synchro Bedrijfshuisvesting ca. 1.150 m2 bedrijfs-/kantoorruimte met groot verhard en omheind buitenterrein aan de Andorraweg 7 te Ritthem (Vlissingen-Oost).

Stationsplein 21 Goes verkocht

Namens NSI verkocht Synchro Bedrijfshuisvesting het voormalige kantoorpand van de Belastingdienst te Goes. Het totale metrage bedraagt ca.5.282 m² VVO en is verdeeld over vier bouwlagen. Het pand zal herontwikkeld worden tot kantoorverzamelgebouw  "De Koploper".

Theo van Doesburgcentrum te Vlissingen verkocht

Namens l'escaut woonservice heeft Synchro Bedrijfshuisvesting razendsnel het Centrum voor Kunsteducatie (Theo van Doesburgcentrum) verkocht. Het rijksmonumentale pand dat voorheen als HBS is gebruikt heeft een afmeting van circa 2.348 m2 VVO in 4 bouwlagen en is vanwege de ligging in het centrum van Vlissingen erg geschikt voor herontwikkeling. 

Diverse kavels / opstallen verkocht in plangebied Goese Schans

Synchro Bedrijfshuisvesting heeft diverse kavels / opstallen verkocht namens Verkoopmaatschappij Goese Schans BV (Gemeente Goes / Heijmans Vastgoed BV / RWS) in het plangebied Goese Schans. Het betreft o.a. de Houtkade 7, 10 en 16, Westhavendijk 11 en 13-15.

Bedrijfspanden New Motion in verhuurde staat verkocht

Synchro Bedrijfshuisvesting verkocht, in verhuurde staat, de bedrijfslocatie van New Motion te Middelburg. De opstallen aan de Diodeweg 4-6 hebben een oppervlakte van circa 2.345 m2 VVO. Gedurende het gehele traject heeft Synchro zich gericht op opbrengstmaximalisatie waardoor de koopsom nagenoeg gelijk is aan de vraagprijs.

Delta

De Netwerkgroep Infra BV huurt diverse locaties in Zeeland die dienen als voorraadpunt bij het aanleggen van de slimmemeter in Zeeland. Synchro trad op als aanhurend makelaar.

Ebenezer Holding BV

Ebenezer Holding BV huurt per 1 juni 2017 ca. 950 m² bedrijfs-/kantoorruimte aan de Stevinweg 1-3 te Spijkenisse. Synchro heeft als verhurend makelaar opgetreden.

Woongoed Middelburg

In opdracht van woningcorporatie Woongoed te Middelburg verkocht Synchro via een online veiling 172 grotendeels verhuurde garageboxen te Middelburg.

Provincie Zeeland

Via een online veiling verkocht Synchro namens de provincie Zeeland de St. Jorisdoelen aan de Balans 25 te Middelburg.

Woonboulevard Poortvliet

Bouman Potter huurt ca. 3.000 m² winkelruimte aan het Meubelplein Ekkersrijt te Eindhoven. Synchro trad op als aanhurend makelaar.

De Zaak BV

De Zaak BV kocht in januari 2017 ca. 1.470 m² kantoorruimte aan de Curieweg 5 te Spijkenisse. Synchro trad op als verkopend makelaar.

 

Woongoed Middelburg

Via een online veiling verkocht Synchro namens woningcorporatie Woongoed te Middelburg 157 grotendeels verhuurde garageboxen te Middelburg.

Albert Heijn

Namens RWS.com BV heeft Synchro een langjarige huurovereenkomst gesloten met Albert Heijn voor hun nieuwe supermarktlocatie op de hoek van de Westhavendijk / Ringdijk-West te Goes.

Meer informatie?