Singel 17A, Domburg

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
183 m²
In units vanaf
183 m²
Bouwlagen
2

Bedrijfshal

Oppervlakte
183 m²
Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Praktijkruimte

Oppervlakte
183 m²
Bouwlagen
2

Omschrijving

Te huur
In de kern van Domburg bieden wij een nieuwbouw commerciële ruimte en 3 eigen parkeerplaatsen te huur aan. De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een uniek nieuwbouwproject bestaande uit zes commerciële ruimten, drie woningen en een gezamenlijk terrein uitsluitend ten behoeve van d... lees meer

Te huur
In de kern van Domburg bieden wij een nieuwbouw commerciële ruimte en 3 eigen parkeerplaatsen te huur aan. De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een uniek nieuwbouwproject bestaande uit zes commerciële ruimten, drie woningen en een gezamenlijk terrein uitsluitend ten behoeve van de commerciële ruimten.

De te huren commerciële ruimte heeft een afmeting van circa 183 m² in twee lagen en beschikt over een ruim terras aan de zuidzijde op de 1e verdieping. Het geheel wordt nagenoeg instap klaar, inclusief zonnepanelen, opgeleverd.

Bereikbaarheid en voorzieningen
Het object ligt aan de zuidkant van het bestaande commerciële hart van Domburg aan de Singel, omsloten door de Brouwerijweg en de Doctor B. Vaandragerstraat. De Stationsstraat vormt de verbinding tussen het bestaande commerciële hart en het nieuwbouwproject. De Singel is een logische looproute van de grote parkeerterreinen aan het rand van het dorp naar het dorpshart. Het autoverkeer dat het dorp doorkruist vanuit de westelijke richting, wordt langs het nieuwbouwproject geleid. De locatie heeft hierdoor een uitstekende attentiewaarde. Naast de eigen parkeergelegenheid, is in de directe omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Het object is goed bereikbaar via de rijksweg A-58 en vervolgens via diverse provinciale wegen. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed middels een busverbinding. De bushalte bevindt zich voor de deur.

Het voorzieningenniveau in de directe omgeving is goed te noemen. In de omgeving bevinden zich onder andere woningen, winkels en horeca. Domburg is van oudsher al bekend als enorme toeristische trekpleister en heeft daardoor het gehele jaar veel bezoekers.

Bestemming
Binnen het bestemmingsplan “Herontwikkeling Singelgebied” hebben de commerciële ruimten de enkelbestemming “Gemengd-2” en zijn op grond hiervan bestemd voor:
- ateliers;
- bedrijven uit ten hoogste categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- cultuur en ontspanning;
- dienstverlening in de vorm van het bedrijfsmatig aanbieden, verkopen en/of tevens leveren van diensten aan personen, zoals reisbureaus, kapsalons, wasserettes en autorijscholen.
- kantoren;
- maatschappelijk in de vorm van bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd- en kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven en religie;
- ondergeschikte detailhandel, uitsluitend ten behoeve van deze bestemming.

Wonen en detailhandel (het bedrijfsmatig te koop aanbieden, verkopen en/of leveren van goederen, met inbegrip van afhaal, aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit) is niet toegestaan.

Meer informatie omtrent de bestemming is op te vragen bij de makelaar en/of de gemeente Veere.

Afmetingen
Circa 183 m² in 2 lagen, waarvan circa 112 m² op de begane grond. Het terras op de 1e verdieping heeft daarnaast een afmeting van circa 27 m².

Parkeren
3 eigen parkeerplaatsen, voorzien van een mogelijkheid tot het hebben van 1 of meer eigen laadpalen. In de directe omgeving is voorts voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Voorzieningen
- Betonvloer voorzien van een gietvloer;
- Deels hellend dak met geïsoleerde geprefabriceerde zelfdragende dakconstructie voorzien van keramische dakpannen, deels plat dak uitgevoerd als betonvloer afgewerkt met een isolatielaag op afschot en kunststof dakbedekking;
- Geïsoleerde metselwerk gevels t.p.v. de begane grond en de zijgevels van de verdieping;
- Geïsoleerde houtskeletbouw gevels met gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen t.p.v. de voor- en achtergevels op de 1e en 2e etage;
- Aluminium kozijnen voorzien van isolerende beglazing uitgevoerd als draaikiepraam, kiepraam of openslaande deur voorzien van inbraak werend hang- en sluitwerk volgens klasse SKG;
- Volledig ingerichte meterkast (geen gas) met 2x8 groepen en één aparte groep t.b.v. zonnepanelen;
- 18 zonnepanelen met omvormer met verwachte opbrengst van 6.500 Wp;
- Afgelakte houten trap naar de verdieping;
- Stalen binnendeurkozijnen voorzien van deuren afgelakt in standaard fabriekskleur;
- Behangklare gestucte wanden met diverse inbouw wandcontactdozen;
- De schuine daken worden afgetimmerd met gips en behangklaar opgeleverd;
- Systeemplafond 600x600 mm vlak inleg op de bouwlagen zonder schuin dak;
- Toilet met fontein op de begane grond;
- Nader te bepalen pantry;
- Vloerverwarming-/koeling via warmtepomp gevoed;
- WTW-luchtverversing op de bovenste etage met aansluitingen voor toe- en afvoer per bouwlaag;
- Basis elektra naar wens huurder o.a. met LED verlichtingsarmaturen 600x600 mm in systeemplafond, circa één per 18 m²;
- Vluchtwegaanduiding;
- Rookmelders.

Nader overleg tussen partijen over het opleveringsniveau is uiteraard mogelijk.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Singel 17A Domburg”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contact opnemen