Korte Geere 16A, Middelburg

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 995,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Bouwlagen
1

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Verkoop vloeroppervlakte
58 m²
Bouwlagen
1
Frontbreedte
750
Welstandsklasse type
A2

Praktijkruimte

Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Bouwlagen
1

Omschrijving

Te Huur
Op één van de sfeervolste pleintjes midden in het stadscentrum van Middelburg bieden wij deze zelfstandige commerciële ruimte te huur aan. De locatie biedt een diversiteit aan mogelijkheden en is uitermate geschikt als winkelruimte, maar ook als kantoor/praktijkruimte. Een superleuke ple... lees meer

Te Huur
Op één van de sfeervolste pleintjes midden in het stadscentrum van Middelburg bieden wij deze zelfstandige commerciële ruimte te huur aan. De locatie biedt een diversiteit aan mogelijkheden en is uitermate geschikt als winkelruimte, maar ook als kantoor/praktijkruimte. Een superleuke plek met tal van mogelijkheden voor de ondernemer die op zoek is naar een locatie met karakter.

Bereikbaarheid
Het object is prima bereikbaar en gesitueerd in het centrum van Middelburg. De locatie is eenvoudig aan te rijden vanwege de nabijheid van de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda) en diverse provinciale wegen. Ook de Westerscheldetunnel (met verbindingen naar Zeeuws Vlaanderen en België) is in de directe omgeving gesitueerd. Het openbaar vervoer is mogelijk via een trein- en busverbinding op loopafstand aanwezig.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan Binnenstad, onherroepelijk vastgesteld op 15 december 2015, kent de locatie de enkelbestemming "Centrum" en de dubbelbestemmingen "Waarde-Archeologie -1" en Waarde-Beschermd Stadsgezicht. De voor "Centrum" aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1, detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten, horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2, kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3 en wonen. De bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Afmetingen
Commerciële ruimte ca. 60 m2 BVO.

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m2 een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verkopend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m2 worden niet verrekend.

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg (betaald parkeren) en de diverse parkeergarages in de nabijheid.
Bedrijven die binnen het gebied van het betaald parkeren in Middelburg zijn gevestigd, kunnen een parkeervergunning kopen. De gemeente verstrekt per belastingobject maximaal twee bedrijvenvergunningen geldig voor het parkeren op parkeerplaatsen in de tariefzone 2. De voorwaarden voor een bedrijvenvergunning en overige informatie betreffende parkeervergunningen zijn terug te vinden op de website van de gemeente Middelburg.

Voorzieningen
- Houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- Centrale meterkast (tussenmeters worden op korte termijn gerealiseerd);
- Betonvloer voorzien van PVC-vloerafwerking;
- Grotendeels houten wandafwerking;
- Toiletruimte met voorportaal;
- Systeemplafond voorzien van opbouwverlichting;
- Dubbele openslaande toegangsdeur;
- Zonwering elektrisch bedienbaar;
- Vluchtwegaanduiding;
- Brandblusmiddelen.

Huurprijs
€ 995,- per maand excl. BTW.

Voorschot servicekosten
PM.

Het voorschot servicekosten heeft betrekking op de nutsvoorzieningen.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Op korte termijn mogelijk.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Korte Geere 16A te Middelburg”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contact opnemen