Klein Vlaanderen 59, Middelburg

verkocht

Details

Overdracht

Huurprijs
Prijs op aanvraag
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1969

Bedrijfshal

Oppervlakte
210 m²
In units vanaf
210 m²
Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Te Huur
Op uitstekende zichtlocatie in het centrum van Middelburg is beschikbaar voor verhuur ca. 210 m² multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op de begane grond. Boven en naast het gehuurde bevinden zich diverse bedrijfs-/kantoorruimten (begane grond) en woningen (verdiepingen). De laa... lees meer

Te Huur
Op uitstekende zichtlocatie in het centrum van Middelburg is beschikbaar voor verhuur ca. 210 m² multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op de begane grond. Boven en naast het gehuurde bevinden zich diverse bedrijfs-/kantoorruimten (begane grond) en woningen (verdiepingen). De laatste gebruiker was het Rode Kruis Walcheren.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en gesitueerd nabij de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda) en diverse provinciale wegen. Ook de Westerscheldetunnel (met verbindingen naar Zeeuws Vlaanderen en België) is in de directe omgeving gesitueerd.
Deze locatie is middels het openbaar vervoer eveneens goed te bereiken met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “Binnenstad” heeft het onderhavige de bestemming “Gemengd -11 (artikel 19) en de dubbelbestemmingen “Waarde-Archeologie -1 (artikel 33) en “Waarde-Beschermd Stadsgezicht” (artikel 35). Ook maakt het bestemmingsplan melding van de gebiedsaanduiding vrijwaringszone - molenbiotoop. De gronden zijn onder andere bestemd voor bedrijven zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ en kantoren zoals opgenomen in de Staat van kantoren. Het bestemmingsplan is vastgesteld bij raadsbesluit op 15 december 2015. Bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Afmeting
Circa 210 m² BVO.

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren
Betaald parkeren is ruim voldoende aanwezig in de nabijheid.

Voorzieningen
Algemeen:
- Traditionele bouw met metselwerk gevels met daarin opgenomen houten en aluminium kozijnen met enkele beglazing;
- Betonnen vloeren voorzien van vloertegels t.p.v. de entree, toilet en keuken en tapijt t.p.v. de overige ruimten;
- Metselwerk binnenwanden;
- Meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen;
- Tl-verlichting en plafonnieres;
- Diverse wandcontactdozen;
- Nooduitgangspictogrammen;
- Cv met radiatoren en thermostaat;
- Ventilatieroosters;
- Diverse bergkasten.

Indeling:
Ruime entree;
Toilet met fontein;
Diverse compartimenten, waaronder kantoor-/opslagruimte en oefenruimte;
Pantryvoorziening met vaatwasser (Atag) en close-in-boiler;
Technische ruimte met opstelling Cv ketel (Atag);
Toegangsdeur achterzijde pand.

Huurprijs
€ 1.400,- per maand (excl. eventuele BTW).

Huurbetaling
De huurpenningen (inclusief eventuele BTW) dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
Nader overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur (inclusief eventuele BTW).

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Klein Vlaanderen 59” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contact opnemen