Gildeweg 16 06a, Vlissingen

verkocht

Details

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
105 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
99 m²
In units vanaf
99 m²
Vrije hoogte
390
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Omschrijving

Te Koop
Op uitstekende locatie op bedrijventerrein Baskensburg bieden wij een zeer nette bedrijfsunit met omheind en verhard voorterrein te koop aan. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een klein bedrijfsverzamelcomplex dat omstreeks 2018 is gerealiseerd. Het geheel heeft een afmeting van circa... lees meer

Te Koop
Op uitstekende locatie op bedrijventerrein Baskensburg bieden wij een zeer nette bedrijfsunit met omheind en verhard voorterrein te koop aan. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een klein bedrijfsverzamelcomplex dat omstreeks 2018 is gerealiseerd. Het geheel heeft een afmeting van circa 75 m² en is voorzien van een houten entresolvloer van circa 24 m².
In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd waaronder Kampercentrum Mechielsen, de Albert Heijn XL, Blokker, Gall & Gall, Praxis, Decokay Elenbaas-Noom, Blankenburgh Wonen & Slapen, Toolstation, DOCK Family Entertainment Center en diverse autodealers.

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid doordat het opstal gesitueerd is nabij een veel gebruikte doorgaande route. Tevens is de rijksweg A-58 in directe omgeving gelegen waardoor Vlissingen, Goes en Bergen op Zoom zeer goed bereikbaar zijn. Deze locatie is middels het openbaar vervoer goed bereikbaar met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan Stedelijk Bedrijventerreinen Vlissingen, onherroepelijk vastgesteld op 22 juli 2010, kent de locatie de enkelbestemming "Bedrijf -1" en de dubbelbestemming "Waarde". Tevens geldt de gebiedsaanduiding “veiligheidszone”. De voor 'Bedrijf -1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg, detailhandel in auto’s, motoren, caravans, campers en boten, internetverkoop en als ondergeschikte nevenactiviteit: productiegebonden detailhandel, kantoor en horeca. De maximale bouwhoogte is 10 meter en het maximum bebouwingspercentage terrein is bepaald op 75%.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het omgevingsloket.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Vlissingen
Sectie: H
Nummer: 3983
Grootte: grootte 1 are 5 centiare (105 m²).

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
Oorspronkelijk 1977, omstreeks 2018 gerealiseerd.

Afmetingen -circa-
Begane grond 75 m²
Verdieping 24 m²

Totaal 99 m².

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren/buitenterrein
Het buitenterrein is geheel verhard en voorzien van een afsluitbaar hekwerk.

Voorzieningen -onder meer-
- staalconstructie;
- geïsoleerde stalen gevelbeplating;
- geïsoleerd stalen dak;
- gevlinderde betonvloer t.p.v. de begane grond;
- houten entresolvloer bereikbaar via een houten trap afsluitbaar middels 2 houten deuren;
- meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen (gas, elektra en water);
- vrije hoogte circa 3,90 meter;
- vrije hoogte t.p.v. entresolvloer 1,40 meter;
- elektrisch bedienbare overheaddeur met afstandsbediening;
- kunststof kozijn met loopdeur en hr ++ beglazing;
- diverse tl- armaturen;
- diverse wandcontactdozen;
- toilet met fontein;
- camerabeveiligingsinstallatie.

Voorzieningen buitenterrein
- buitenverlichting;
- het buitenterrein is voorzien van klinkerverharding en een afsluitbaar hekwerk (2023).

Vraagprijs
€ 139.000,- k.k. (exclusief BTW).

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Gildeweg 16-06a” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Contact opnemen