Finlandweg 4, Nieuwdorp

verkocht

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.475,- p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
750 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Bouwlagen
1

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te koop / te huur
Op zichtlocatie (vanaf de Europaweg-Noord) gelegen kantoorruimte met ruim buitenterrein gesitueerd in het havengebied van Vlissingen-Oost. De opstal is gelegen op eigen grond (perceelgrootte 750 m²) en heeft een bebouwd oppervlakte begane grond van ongeveer 160 m².

Bereikbaarhe... lees meer

Te koop / te huur
Op zichtlocatie (vanaf de Europaweg-Noord) gelegen kantoorruimte met ruim buitenterrein gesitueerd in het havengebied van Vlissingen-Oost. De opstal is gelegen op eigen grond (perceelgrootte 750 m²) en heeft een bebouwd oppervlakte begane grond van ongeveer 160 m².

Bereikbaarheid
De opstal is gelegen in de gemeente Borsele middenin het havengebied Vlissingen-Oost (havennummer 4053). Het havengebied Vlissingen-Oost is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A-58 (Breda-Vlissingen) en de provinciale weg N254 (Heinkenszand-Vlissingen-Oost). Voorts kan via de Westerschelde tunnel eenvoudig Zeeuws Vlaanderen alsmede België en Noord-Frankrijk bereikt worden. De Westerschelde heeft een open verbinding met de Noordzee. Grote pluspunten van het havengebied Vlissingen-Oost zijn de filevrije verbindingen, directe spoorwegaansluitingen naar Duitsland, België en Frankrijk en directe aansluitingen geschikt voor de binnenvaart. Het totale zeehavengebied Vlissingen-Oost, soms ook wel aangeduid als zeehaven Sloegebied, beslaat thans een oppervlakte van circa 2.200 ha en ligt op het grondgebied van de gemeenten Vlissingen en Borsele. In Vlissingen-Oost vinden o.a. activiteiten plaats op het gebied van basis- en offshore industrie, olieraffinage, op- en overslag van onder meer fruit, metaal, hout, ertsen en energieopwekking.
Naastgelegen bedrijven zijn o.a. Bow Terminal, Politie kantoor, Kloosterboer en Liftal Hijstechniek.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer wordt enkel geboden door een busverbinding. Het dichtst gelegen treinstation is Middelburg (circa 10 autominuten).

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “Zeehaven- en industrieterrein Sloe 2018” heeft het onderhavige de bestemming “Bedrijventerrein-Zeehaven (artikel 4)”. Ook maakt het bestemmingsplan melding van functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 5.1, de bouwaanduiding “specifieke bouwaanduiding -1” en diverse gebiedsaanduidingen. Het bestemmingsplan is vastgesteld bij raadsbesluit op 7 februari 2019.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Borsele
Sectie: A
Nummer: 1244
Grootte: 750 m².

Het kadastrale perceel is belast met een plicht tot onderhoud of verbodsbepaling krachtens waterschapskeur. Daarnaast gelden er diverse bijzondere voorwaarden (kettingbedingen) ten behoeve van het havenschap North Sea Port.

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
1999.

Indeling en afmeting BVO -circa-
Kantoorruimte begane grond 160 m².

De breedte van de opstal is ongeveer 10 meter en de lengte is ongeveer 16 meter.
De kantoorruimte bestaat uit 3 kantoorcompartimenten, een kantoorzaal, archiefruimte, pantry ruimte, sanitaire ruimte en entree.

Parkeren/buitenterrein
Er zijn ruime mogelijkheden voor parkeren en buitenopslag. Het buitenterrein is verhard via betonklinkers.

Opleveringsniveau
- Traditionele bouw met fundering op staal;
- Gewapende betonvloer met vorstrand en zandcementvloer, dikte 5 cm;
- Geïsoleerde metselwerk gevels;
- Hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- Plat betonnen dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- Nutsvoorzieningen: hoofdmeterkast met gas, water en elektra;
- Verlaagde systeemplafonds;
- Diverse wandcontactdozen;
- Brandblusvoorzieningen en rookmelders;
- Vluchtwegaanduidingen;
- Verlichting;
- Toilet d/h en urinoir;
- Airconditioning;
- CV d.m.v. radiatoren (HR CV ketel Intergas, bouwjaar 2021);
- Kabelgoten;
- Lamellen;
- Internet via glasvezel en/of 4G (buitenantenne + modem aanwezig) ;
- Pantry voorzien van koelkast, vaatwasser en spoelbak.

Energielabel
Het pand heeft energielabel C. Het label is geldig tot 25 oktober 2031.

Huurprijs
€ 1.475,- per maand exclusief BTW.

Koopprijs
€ 225.000,- kosten koper.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
Minimaal 5 jaar met telkenmale 5 optiejaren.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie gelijk aan een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen aan de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Op korte termijn mogelijk.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur/verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Voor iedereen die zich vestigt in het gebied van North Sea Port zijn er bepaalde voorwaarden van toepassing. Voor scheepvaart, investeerders, ondernemers of andere bedrijven zijn er afzonderlijk bepalingen. Het volledige overzicht van tarieven en algemene voorwaarden is terug te vinden op: www.northseaport.com/tarieven-voorwaarden.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van “Finlandweg 4, Nieuwdorp”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie

Contact opnemen