Dok van Perry 31-41, Vlissingen

prijs op aanvraag

Details

Overdracht

Huurprijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
390 m²
In units vanaf
195 m²
Bouwlagen
1

Restaurantsector

Oppervlakte
390 m²
Verkoopvloer oppervlakte
390 m²

Omschrijving

Te huur
Synchro Bedrijfshuisvesting mag u namens haar opdrachtgever moderne commerciële ruimte op een absolute toplocatie aan het Dok van Perry te Vlissingen te huur aanbieden. De commerciële ruimte is gesitueerd op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 320 m² en maakt onderdeel ui... lees meer

Te huur
Synchro Bedrijfshuisvesting mag u namens haar opdrachtgever moderne commerciële ruimte op een absolute toplocatie aan het Dok van Perry te Vlissingen te huur aanbieden. De commerciële ruimte is gesitueerd op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 320 m² en maakt onderdeel uit van het plan Bestevaer.
Daarnaast bieden wij ook het tegenovergelegen theehuis met een afmeting van circa 70 m² te huur aan. Het theehuis is gesitueerd op de fundamenten van een voormalig pompgebouw en heeft glazen platen in de vloer die de oude pomp en de fundamenten zichtbaar maken.

De commerciële ruimte en het theehuis hebben een schitterend uitzicht op het Dokje van Perry, Het Dok, de Machinefabriek en de gerestaureerde Scheldekraan en heeft een gunstige ligging op loopafstand van het centrum.
Het Dokje van Perry is het oudste bewaard gebleven droogdok van Nederland en een van de oudste van West-Europa. In 2010 is het dok weer uitgegraven en is begonnen met de restauratie.

Bereikbaarheid
De opstallen zijn gelegen nabij het centrum van Vlissingen dat via de rijksweg A-58 prima te bereiken is. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed, middels diverse busverbindingen op loopafstand.

Afmetingen
Dok van Perry 31 (commerciële ruimte) : circa 320 m².
Dok van Perry 41(theehuis): circa 70 m².

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m² een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verhurend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m² worden niet verrekend.

Parkeren/buitenterrein
Betaald parkeren is ruim voldoende aanwezig in de nabijheid. Zowel overdekt als onoverdekt parkeren is beschikbaar. Op 400 meter van het opstal bevindt zich het ruime parkeerterrein Koningsweg.

Energielabel
Dok van Perry 31: label A, geldig tot 7 juli 2030.
Dok van Perry 41: label A, geldig tot 15 december 2030.

Voorzieningen
Dok van Perry 31
De commerciële ruimte verkeert momenteel in casco staat:
- onafgewerkte wanden, vloeren en plafonds;
- diverse betonnen kolommen;
- geen installaties;
- geen sanitaire groep;
- meterkast voorzien van water, elektra en internetaansluiting;
- aluminium kozijnen voorzien van isolerende beglazing.

Het opleveringsniveau kan in nader overleg tussen partijen worden bepaald.

Dok van Perry 41
- houten spanten voorzien van zonwerend beglazing (stolp);
- 2 stuks houten dubbele deuren voorzien van bovengelegen te openen luiken;
- meterkast voorzien van gas, water, elektra;
- toilet met fontein;
- trap naar fundamenten van de oude pomp;
- vloer voorzien van klinkerbestrating en glazen platen;
- hangende modelboot met vier presentatieschermen onder het dak van de stolp.

Huurprijs
Op aanvraag beschikbaar.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
5 jaar + telkenmale 5 optiejaren.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst per 1 jaar na huuringangsdatum, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt met diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Bankgarantie / waarborgsom
Een garantie ter grootte van een huurverplichting van 3 maanden inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Het pand aan Dok van Perry 31 maakt onderdeel uit van de VVE De Ruyter/Kungsholm.

Ten aanzien van het theehuis geldt een beperkt gebruiksrecht ten gunste van de gemeente Vlissingen. Nadere informatie is op aanvraag beschikbaar.

Separate verhuur van het theehuis is enkel mogelijk indien de commerciële ruimte aan Dok van Perry 31 reeds is verhuurd.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Dok van Perry 31 en 41” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen