Dam 39, Middelburg

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.485,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1650

Kantoorruimte

Oppervlakte
89 m²
Bouwlagen
2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Te Huur
In het stadscentrum van Middelburg bieden wij sfeervolle monumentale kantoorruimte inclusief kelderruimte en binnenplaats te huur aan. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is bereikbaar via een gemeenschappelijke entree. Boven de kantoorruimte zijn 3 woonappartementen gerealise... lees meer

Te Huur
In het stadscentrum van Middelburg bieden wij sfeervolle monumentale kantoorruimte inclusief kelderruimte en binnenplaats te huur aan. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is bereikbaar via een gemeenschappelijke entree. Boven de kantoorruimte zijn 3 woonappartementen gerealiseerd. De kantoorruimte is onderverdeeld in 3 kantoorcompartimenten en wordt gekenmerkt door diverse authentieke details, waaronder een oude kluis en unieke wandschilderingen.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en gesitueerd direct nabij de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda) en diverse provinciale wegen. Ook de Westerscheldetunnel (met verbindingen naar Zeeuws Vlaanderen en België) is in de directe omgeving gesitueerd. Het openbaar vervoer is mogelijk via een trein- en busverbinding op loopafstand aanwezig.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan Binnenstad, onherroepelijk vastgesteld op 15 december 2015, kent de locatie de enkelbestemming "Gemengd -2" en de dubbelbestemmingen "Waarde-Archeologische -1" en Waarde-Beschermd Stadsgezicht. De voor "Gemengd -2" aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1, kantoren zoals opgenomen in de Staat van kantoren in bijlage 3 en maatschappelijke voorzieningen. De bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Afmetingen
Gemeenschappelijke entree/hal 31,7 m².

Kantoorruimte 62,5 m² onderverdeeld in 3 kantoorcompartimenten met een afmeting van respectievelijk 20,9 m², 16,2 m² en 25,4 m².

Kelderruimte 26,5 m².

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg (betaald parkeren).
Bedrijven die binnen het gebied van het betaald parkeren in Middelburg zijn gevestigd, kunnen een parkeervergunning kopen. De gemeente verstrekt per belastingobject maximaal twee bedrijvenvergunningen geldig voor het parkeren op parkeerplaatsen in de tariefzone 2. De voorwaarden voor een bedrijvenvergunning en overige informatie betreffende parkeervergunningen zijn terug te vinden op de website van de gemeente Middelburg.

Voorzieningen
- Metselwerk gevels voorzien van kroonlijst met consoles, modillons en natuurstenen plint;
- Houten kozijnen voorzien van achterzetramen;
- Houten vloeren voorzien van een pvc vloerafwerking t.p.v. de kantoorruimte en betonnen vloer t.p.v. de kelderruimte;
- Grotendeels geïsoleerde wanden en vloeren;
- Representatieve gemeenschappelijke entree voorzien van vier brievenbussen, schuimblusser en een marmeren vloerafwerking;
- Centrale meterkast (tussenmeters voor gas en water worden op korte termijn gerealiseerd);
- Videofooninstallatie;
- CV (bouwjaar 2015) met radiatoren (ook t.p.v. de kelderruimte) en thermostaat;
- Drie kantoorcompartimenten gescheiden door decoratieve (ensuite)deuren;
- Luxe pantry voorzien van onder- en bovenkasten en natuurstenen aanrechtblad;
- Toilet met fontein;
- Ledverlichting;
- Diverse wandcontactdozen en ingebouwde UTP-aansluitingen;
- Vluchtwegaanduiding;
- Rookmelders;
- Diverse marmeren schouwen (niet in gebruik);
- Diverse bergkasten;
- Kluisruimte;
- Kelderruimte met houten trap bereikbaar via een luik t.p.v. de kantoorruimte;
- Eigen binnenplaats bereikbaar via gemeenschappelijke gang.

Huurprijs
€ 1.485,- per maand excl. BTW.

Voorschot servicekosten
PM.

Het voorschot servicekosten heeft betrekking op de volgende leveringen:
- gas-, elektra- en waterverbruik.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Dam 39 bgg Middelburg”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contact opnemen