Lange Delft 28-30, Middelburg

€ 6.875,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 6.875,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Verkoop vloeroppervlakte
161 m²
Bouwlagen
1
Frontbreedte
625
Welstandsklasse type
A1

Omschrijving

Te huur
Synchro Bedrijfshuisvesting mag u namens haar opdrachtgever een winkelruimte op absolute toplocatie aan de Lange Delft te Middelburg aanbieden.

De winkelruimte is gelegen aan de Lange Delft 28-30 recht tegenover de Hema en de Xenos. De Lange Delft is de drukste winkelstraat van Middelburg... lees meer

Te huur
Synchro Bedrijfshuisvesting mag u namens haar opdrachtgever een winkelruimte op absolute toplocatie aan de Lange Delft te Middelburg aanbieden.

De winkelruimte is gelegen aan de Lange Delft 28-30 recht tegenover de Hema en de Xenos. De Lange Delft is de drukste winkelstraat van Middelburg met een groot scala aan winkels, restaurants en afhaal locaties in de nabije omgeving. De winkel is op loopafstand van de markt waar twee keer per week een weekmarkt wordt georganiseerd. Deze weekmarkt in combinatie met de grote diversiteit aan ondernemers en gezelligheid zorgen ervoor dat Middelburg altijd druk wordt bezocht. Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en op A1- locatie in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen.

De beschikbare ruimte is gesitueerd op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 170 m2. De winkelruimte verkeert in casco staat doch is recentelijk voorzien van nieuwe plafonds. In overleg met verhuurder kan huurder e.e.a. zelf verder afbouwen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving. Per auto is Middelburg snel bereikbaar via de rijksweg A-58 en het provinciale netwerk (N-57).

Afmeting
Winkelruimte: circa 170 m² gelegen op de begane grond. De winkel heeft een frontbreedte van ongeveer 6.25 meter.

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m2 een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verhurend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m2 worden niet verrekend.

Energielabel
Het pand is monumentaal waardoor het vrijgesteld is van een energielabel.

Voorzieningen
Het geheel wordt in casco staat verhuurd waarbij door verhuurder wel recentelijk een nieuw brandwerend plafond is aangebracht. De vrije hoogte varieert van ongeveer 2.80 – 3.25 meter. Aan de achterzijde van winkel is er ruimte gecreëerd voor een sociale ruimte (circa 9 m²).

Huurprijs
€ 6.875,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
5 jaar + telkenmale 5 optiejaren.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst per 1 jaar na huuringangsdatum, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen. Op korte termijn mogelijk.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 14 december 2022, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 19 december 2022 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 2022/36 met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bankgarantie / waarborgsom
Een garantie ter grootte van een huurverplichting van 3 maanden inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Lange Delft 28-30” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Video's

Streetview

Locatie

360° foto's

Contact opnemen