Stille verkoop

Recreatief bedrijf op A-locatie

Recreatief bedrijf op A-locatie direct nabij de Zeeuwse stranden en aan het Veerse Meer. De vraagprijs voor de activa bedraagt € 1.975.000,00 kosten koper. De vraagprijs voor de aandelen Camperpark Zeeland BV is € 1.425.000,00 kosten koper.

In collegiale verkoop met Den Otter Van Vliet.

Bij een bedrijfsovername stelt de verkoper doorgaans zeer gevoelige en vertrouwelijke informatie aan geïnteresseerden beschikbaar. Verkoper heeft ons verzocht deze informatie uitsluitend te verstrekken aan serieuze overnamekandidaten. Bent u geïnteresseerd in dit object, dan kunt u een afspraak met ons maken voor het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw motivatie voor overname en uw financiële mogelijkheden, dit om de kans op een succesvolle transactie tussen u en verkoper te vergroten. Hierna ontvangt u meer informatie over het aangeboden bedrijf.

Bij interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor voor een oriënterend gesprek.

 


 

Jachtmakelaardij 

Wij bieden te koop aan een jachtmakelaardij in het zuiden van het land.
 
Vraagprijs € 475.000,- excl. BTW k.k.

Bij een bedrijfsovername stelt de verkoper doorgaans zeer gevoelige en vertrouwelijke informatie aan geinteresseerden beschikbaar. Verkoper heeft ons verzocht deze informatie uitsluitend te verstrekken aan serieuze overnamekandidaten. Bent u geinteresseerd in dit object dan kunt u een afspraak met ons maken voor het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw motivatie voor overname en uw financiële mogelijkheden, dit om de kans op een succesvolle transactie tussen u en verkoper te vergroten. Hierna ontvangt u meer informatie over het aangeboden bedrijf.

In collegiale verkoop met Muller Makelaardij.
Bij interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 


Direct een afspraak maken?