Westhavendijk 109A, Goes

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 180,- p/m² p/j
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
2019

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
177 m²
In units vanaf
177 m²
Verkoop vloeroppervlakte
163 m²
Bouwlagen
1
Frontbreedte
2700
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Omschrijving

Te huur
De winkelruimte (Westhavendijk 109a) is onderdeel van de ontwikkeling “Westerschans”. De ontwikkeling “Westerschans” bestaat uit de beoogde gefaseerde realisatie van een drietal blokken bestaande uit woningen en commerciële ruimten. Dit zijn:
Blok 1A (fase 1A): een Albert Heijn sup... lees meer

Te huur
De winkelruimte (Westhavendijk 109a) is onderdeel van de ontwikkeling “Westerschans”. De ontwikkeling “Westerschans” bestaat uit de beoogde gefaseerde realisatie van een drietal blokken bestaande uit woningen en commerciële ruimten. Dit zijn:
Blok 1A (fase 1A): een Albert Heijn supermarkt van circa 2.050 m² BVO, een separate winkelruimte van circa 140 m² BVO (verhuurd aan Floor Foods), 70 appartementen in de sociale huursector en 13 kadewoningen in de sociale huursector;
Blok 1B (fase 1B): bestaat uit 29 appartementen en circa 684 m² BVO winkelruimte. Daarvan is winkelruimte 4 (Westhavendijk 109a) nog beschikbaar. Winkelruimte 1, 2 en 3 zijn verhuurd aan respectievelijk Toff Goes Sushi, Prima Flora en Visser Fruit.
Blok 1C (fase 2): bestaat (mogelijk) uit een hotel / horeca.
Ten slotte zijn er een aantrekkelijke openbare ruimte en circa 142 parkeerplaatsen gerealiseerd.
De oplevering van blok 1A en blok 1B is al geweest. De haalbaarheid van blok 1C (fase 2) wordt momenteel onderzocht.

Bereikbaarheid
Goes is een belangrijk economisch centrum in Zeeland. Wat betreft detailhandel is Goes, na Middelburg, de tweede stad van Zeeland. De nieuwbouwontwikkeling heeft een bijzonder goede ligging aan de Noordkant van het centrum van Goes. Daarnaast is het project ingeklemd tussen een drietal woonwijken. Goes is door haar centrale ligging goed bereikbaar met zowel de auto (rijksweg A-58) als de trein. Goes heeft ongeveer 37.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners.

Afmeting winkelruimte 4
De gebruiksoppervlakte (GBO) is circa 163 m². De bruto vloeroppervlakte (BVO) is circa 177 m².

Parkeren/buitenterrein
Er is een gemeenschappelijk parkeerterrein van circa 142 plaatsen. Dit parkeerterrein is openbaar en er zal een parkeerregime gelden waarbij 1-1,5 uur vrij parkeren is.

Voorzieningen
De winkel wordt casco opgeleverd met aansluiting van de nutsvoorzieningen tot in de meterkast, toilet en afgedopte riolering en koud water tappunt t.b.v. pantry. De winkel scheidende wand tussen winkel I en 4 betreft een zogenaamde Metalstud wand (2x 12,5mm gipskartonplaat-glaswol isolatie- 2x 12,5mm gipskartonplaat). Afwerking vloer; 70mm cementdekvloer CW20, vlakheidsklasse 3 op een 220mm pur-vloer. Niveau bovenkant vloer is 1 cm onder bovenkant dorpel pui.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Havengebied Goes' waarin detailhandel is toegestaan. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad van Goes vastgesteld op 9 mei 2016 en is onherroepelijk.

Huurprijs
€ 180,- per m² per jaar BVO exclusief BTW.

Servicekosten
PM per m² per jaar BVO exclusief BTW t.b.v. onderhoud parkeerterrein en onderhoud groenvoorziening parkeerterrein.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Kortere huurtermijnen zijn onder nader overeen te komen voorwaarden bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Westhavendijk 109A” te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen