Walstraat 58, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Huurprijs
€ 3.000,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
2018

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
374 m²
In units vanaf
187 m²
Verkoop vloeroppervlakte
374 m²
Bouwlagen
1
Frontbreedte
1800
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Fastfoodsector

Oppervlakte
374 m²
Verkoopvloer oppervlakte
374 m²
Indicatie horeca gebied
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Te koop/te huur
Deze nieuwbouw commerciële ruimte bevindt zich op een uitstekende locatie tegenover de Kleine Markt waar zich een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden met een terras bevindt. Het object maakt onderdeel uit van Residentie Vlissingen, een vakantieaccommodatie met 36 studio... lees meer

Te koop/te huur
Deze nieuwbouw commerciële ruimte bevindt zich op een uitstekende locatie tegenover de Kleine Markt waar zich een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden met een terras bevindt. Het object maakt onderdeel uit van Residentie Vlissingen, een vakantieaccommodatie met 36 studio’s en 3 appartementen. Het bedrijfsobject is gelegen op de begane grond en is uitermate geschikt voor zowel een invulling als winkel of als lichte horeca. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde is de ruimte licht en ruimtelijk.

Bereikbaarheid
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Vlissingen dat via de rijksweg A-58 prima te bereiken is. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed, middels diverse busverbindingen op loopafstand.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Binnenstad-Eiland' dat onherroepelijk is vastgesteld op 26 juni 2012 en heeft de bestemming 'Centrum-1'. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel, publieksgerichte dienstverlening, horeca categorie 1a, maatschappelijke voorzieningen/instellingen en evenementen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Vlissingen
Sectie: C
Nummer: 2527, A1 tot en met A6.

De splitsingstekening correspondeert niet met de feitelijke huidige situatie en de verkoop/verhuur geschiedt op basis van de feitelijke huidige situatie.

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
2018.

Afmetingen VVO
Bedrijfsruimte 327 m²
Toilet-, facilitaire-, techniekruimte 47,1 m²

Totaal 374,1 m².

Op aanvraag zijn het meetcertificaat conform NEN 2580 en bijbehorende plattegrond aanwezig.

Parkeren
Betaald parkeren is ruim voldoende aanwezig in de nabijheid. Zowel overdekt als onoverdekt parkeren is beschikbaar. Op 400 meter van het opstal bevindt zich parkeerterrein Koningsweg waar op het grote gedeelte de eerste 3 uur gratis kan worden geparkeerd.

Voorzieningen
- Aluminium winkelpui met 2 automatische deuren en dubbele entreedeur;
- Frontbreedte 18,22 meter;
- Vrije hoogte 3,65 meter;
- Separate overheaddeur en entreedeur aan de Vlamingstraat t.b.v. laden- en lossen;
- Ruwe betonvloer;
- Eigen nutsvoorzieningen;
- Magazijnruimte.

Het pand wordt in casco staat verhuurd echter het opleveringsniveau kan in nader overleg tussen partijen worden bepaald.

Huurprijs
€ 3.000,- per maand excl. BTW.

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k. excl. BTW.

De kosten koper betreft enkel de notaris- en kadasterkosten.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen aan de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt met diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Bijzonderheden
Verhuur/verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Het pand maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaars Residentie ’t Gat te Vlissingen. Nadere informatie omtrent de VVE is op aanvraag beschikbaar.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van “Walstraat 58” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie

Contact opnemen