Vredehoflaan 53-63, Vlissingen

€ 295.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Belegging
Bouwjaar
1965

Overig

Oppervlakte
720 m²

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Te Koop
Herontwikkelingslocatie gelegen op uitstekende locatie op loopafstand van de boulevard in het middengebied van Vlissingen aan de Vredehoflaan 53-63 te Vlissingen. Het object is opgesplitst in 5 compartimenten en maakt onderdeel uit van het flatgebouw Vredehoflaan. Het totale metrage bedraag... lees meer

Te Koop
Herontwikkelingslocatie gelegen op uitstekende locatie op loopafstand van de boulevard in het middengebied van Vlissingen aan de Vredehoflaan 53-63 te Vlissingen. Het object is opgesplitst in 5 compartimenten en maakt onderdeel uit van het flatgebouw Vredehoflaan. Het totale metrage bedraagt circa 720 m² waarvan een kelder van circa 180 m². Er is in dit complex een VVE actief.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en het provinciale wegennetwerk. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loop- dan wel fietsafstand.

Bestemming
Volgens de beheersverordening ‘Middengebied’ vastgesteld door de Gemeenteraad op 2 november 2016, heeft het onderhavige de bestemming ‘’gemengd B2’’ (artikel 7). De voor “Gemengd B2” aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.: wonen, daaronder begrepen een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit, publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en instellingen, detailhandel en kantoor.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Vlissingen
Sectie: G
Nummer: 333
Appartementsindex: A43, A44, A45, A46 en A47.

Grondstatus
Eigen grond.

VVE
Het object maakt deel uit van de VVE Vredehoflaan 53 tot en met 147 te Vlissingen. De VVE bijdrage bedraagt circa € 188,51 exclusief BTW per maand per commerciële ruimte.

Bouwjaar
1965.

Afmetingen - circa-*
Begane grond: 540 m²
Kelder: 180 m²

Totaal: 720 m².

* De genoemde afmetingen zijn verstrekt door de verkoper. Er is geen meetcertificaat aanwezig en derhalve aanvaardt Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid t.a.v. de verstrekte m².

Parkeren/buitenterrein
Ruime parkeergelegenheid aanwezig aan de openbare weg (vrij parkeren).

Opleveringsniveau
De onroerende zaken worden opgeleverd in de huidige staat, “as is where is”.

Koopsom
€ 295.000,- k.k.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Energielabel
Volgt nog.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verkoper.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Vredehoflaan 53-63” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen