Stanleyweg 12, Goes

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
7.715 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.778m²
Vrije hoogte
925
Vloerbelasting
10000
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
372m²
Verdiepingen
2
Opleverings voorzieningen
Inbouwarmaturen en te openen ramen

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te koop
Onder architectuur gebouwd kwalitatief hoogwaardig bedrijfscomplex bestaande uit technische werkplaatsen inclusief bovenloopkranen, opslagruimten, kantoor-/sociale ruimten en een vrijstaande wasbox gelegen op een zeer ruim perceel. Het perceel is ruim genoeg voor buitenopslag, parkeren en ma... lees meer

Te koop
Onder architectuur gebouwd kwalitatief hoogwaardig bedrijfscomplex bestaande uit technische werkplaatsen inclusief bovenloopkranen, opslagruimten, kantoor-/sociale ruimten en een vrijstaande wasbox gelegen op een zeer ruim perceel. Het perceel is ruim genoeg voor buitenopslag, parkeren en manoeuvreren als ook eventuele uitbreiding van de huidige bedrijfsopstallen. De gehanteerde bouwmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en het geheel is uitstekend onderhouden door de huidige eigenaren.

Bereikbaarheid en voorzieningen
Het object is goed bereikbaar gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en A-256 (Goes-Zierikzee-Rotterdam). Er is eind 2017 een extra afslag vanaf de rijksweg A-58 naar de Nansenbaan gerealiseerd waardoor de bereikbaarheid van het object sterk is verbeterd. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loop-/ fietsafstand.
De belendingen bestaan uit bedrijfsgebouwen. Enkele bedrijven in de nabijheid zijn Bouwcenter Logus Goes, het logistiek centrum van TMC, Het Natuursteenhuis, De Jager-Tolhoek en Autoschadeteam Baarends.
Het voorzieningenniveau op het bedrijventerrein en in de omgeving is goed. In de omgeving bevinden zich onder andere een tankstation en een McDonald's. Het stadscentrum bevindt zich op circa 3 kilometer afstand.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Goes
Sectie: K
Nummer: 425 en 436
Grootte: 59 are en 15 ca (5.915 m²) resp. 18 are (1.800 m²).

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen De Poel” heeft het onderhavige de bestemming “Bedrijventerrein (artikel 3)”. Er geldt een dubbelbestemming “Waarde-Archeologie-2” (artikel 19). Ook maakt het bestemmingsplan melding van een specifieke bouwaanduiding-ontwikkeling en een functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2. De maximum bouw-/goothoogte is 15.0 meter en het maximum bebouwingspercentage van het terrein is 80%. Het bestemmingsplan is vastgesteld bij raadsbesluit op 27 juni 2013.

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
2005/2006 en een deel van de bedrijfsruimte op de verdieping (circa 160 m²) is in 2016 verbouwd tot kantoorruimte.

Afmetingen VVO –circa-
Begane grond:

Kantoorruimte c.a. 91 m²
Bedrijfsruimte onder verdieping 181 m²
Werkplaats / bedrijfsruimte 1.501 m²
Wasbox 96 m²
Totaal: 1.869 m²

Verdieping:
Kantoorruimte c.a. 281 m²

Totaal bebouwd: 2.150 m².

Voornoemde oppervlakte is niet exact ingemeten conform NEN2580 maar is door Synchro globaal ingemeten op basis van beschikbare tekeningen. Synchro aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid indien op basis van een NEN2580 meting de daadwerkelijke afmetingen afwijken van de genoemde m² in deze projectinformatie.

Parkeren/buitenterrein
Het buitenterrein rondom en tussen de bedrijfsgebouwen is verhard met betonklinkers. Een gedeelte van het buitenterrein is verhard met Stelconplaten en gebroken asfalt. Het terrein is voorzien van circa 18 ruime parkeerplaatsen, volledig afgeschermd door middel van een hekwerk met “powerfence” beveiliging en toegankelijk via twee elektrisch bedienbare schuifpoorten. Verlichting op het terrein geschiedt door middel van halogeenverlichting op roestvrijstalen lantaarnpalen. Het buitenterrein is beveiligd door middel van camera’s. Ook is er een elektravoorziening aangebracht voor een extra reclamemogelijkheid via bijvoorbeeld een reclamezuil. Het buitenterrein wordt ontsloten via de Stanleyweg en de Hensonweg.

Voorzieningen
Hoofdgebouw:
Het object bestaat uit een staalconstructie met metalen gevelbeplating en een akoestische binnendoos, op een borstwering van gevelelementen. De zwaar uitgevoerde en volledig onderheide betonvloer heeft een maximale belasting van 10.000 kilo per m² en is volledig voorzien van vloerverwarming. Het dak is afgedekt met EPDM en voorzien van kunststof lichtstraten (elektrisch te openen). De ramen en kozijnen zijn van gemoffeld aluminium en voorzien van dubbele beglazing en screens. Het dak dient tevens als opstelplaats voor de airconditioning units.

Begane grond:
Vanuit de hal met trapopgang is er toegang tot de kantine, de sanitaire ruimtes en de bedrijfshal. De entree en kantine zijn afgewerkt met een betegelde vloer en aluminium plafonds met inbouwverlichtingsarmaturen. De kantine is voorzien van een keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, magnetron en koelkast) en vaste tafels. De sanitaire ruimte is voorzien van mechanische ventilatie, een wasruimte, toilet, urinoir, douche en werkkast. De bedrijfshal is toegankelijk via twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (6.0 x 5.0 meter) en diverse loopdeuren. De hal is voorzien van twee dubbelligger bovenloopkranen waarvan één met een draaglast van 16 ton en één met een draaglast van 8+8 ton en beide met een vrije overspanning van 18,8 meter, één dubbelligger bovenloopkraan met een draaglast van 6,3+6,3 ton en één vrije overspanning van 14,2 meter en één enkelligger hangloopkraan met een draaglast van 3,2 ton. Verlichting geschiedt door middel van tl-verlichtingsarmaturen. De bedrijfshal is onder meer voorzien van vloerverwarming, persluchtleidingen met compressor, een straalcabine, een rookgasafvoersysteem, 220- en 380 Volt aansluitpunten op de kolommen, roestvrijstalen werkbanken met werkkasten. Een gedeelte van de bedrijfshal is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer met kantoorruimte c.a. en een technische ruimte. De verdieping is bereikbaar vanuit de bedrijfshal en vanuit de kantoorruimten c.a. De vrije hoogte is deels circa 9.25 meter en deels circa 6.50 meter (onderzijde dak).

Verdieping:
De verdieping is voorzien van een overloop met vide, kantoorruimten, vergaderruimte, technische ruimte, kantine en sanitaire ruimten. De ruimten zijn oorspronkelijk afgewerkt met betegelde vloeren, voorzien van vloerverwarming en een aluminium plafond met inbouwverlichtingsarmaturen. De in 2016 gerealiseerde kantoorruimte c.a. is afgewerkt met linoleum vloeren en systeemplafonds voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen.

Installaties:
De opstal is voorzien van drie CV-combiketels, merk “Nefit Ecomline HR”, ten behoeve van de verwarming. De warmwatervoorziening verloopt via een gasboiler. Tevens zijn de volgende voorzieningen aanwezig: uitgebreide krachtstroomvoorzieningen (3x350 Ampere), klimaatbeheersing d.m.v. airco, alarminstallatie, (beveiligings)camera’s, videofooninstallatie, brandblusvoorzieningen en een bliksem/overspanningsbeveiliging. Op aanvraag zijn de diverse logboeken ter inzage beschikbaar.

Wasbox:
Opgebouwd vanuit een staalconstructie met metalen gevelbeplating op een borstwering van gevelelementen. Het dak is afgedekt met EPDM en voorzien van kunststof lichtstraten met automatische ventilatieluiken. De vloer is van beton en voorzien van een afvoergoot, welke is aangesloten op een olie- en vetafscheider. De wasbox is toegankelijk via een elektrisch bedienbare overheaddeur (4.0 x 4.5 meter) en een loopdeur. De vrije hoogte is circa 5.50 meter (onderzijde dak).

Koopsom
€ 2.250.000,- k.k. (exclusief BTW*).
* In 2016 is de kantoorruimte op de verdieping uitgebreid. De BTW over de aanneemsom is destijds verrekend met de fiscus. Indien partijen een niet BTW-belaste verkoop overeenkomen dan dient de koper de BTW schade aan verkoper te vergoeden (een bedrag van nog circa € 15.450,-).

Energielabel
Volgt nog.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een tussenrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Een verkennend bodemonderzoek van Oranjewoud uit juni 2001 is op aanvraag beschikbaar. De conclusie van dit rapport is dat de aangetoonde gehalten aan bodemverontreiniging naar verwachting geen aanwijsbare risico’s opleveren voor mens en milieu en dat het geen gebruiksbeperkingen oplevert voor de locatie. Dit bodemonderzoek is destijds uitgevoerd in opdracht van de gemeente Goes bij de verkoop van de percelen.

Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Stanleyweg 12” te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen