Stadsschuur 12, Middelburg

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 495,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwperiode
-1906

Kantoorruimte

Oppervlakte
45 m²
In units vanaf
45 m²
Bouwlagen
2

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Te Huur
In het centrum van Middelburg bieden wij monumentale kantoor-/praktijkruimte, strategisch gelegen op een drukke fietsroute van en naar het centrum, in onderhuur aan. De kantoor-/praktijkruimte is gelegen op de 1e verdieping. De begane grond wordt gehuurd door JePe Bouw Architectuur.

Berei... lees meer

Te Huur
In het centrum van Middelburg bieden wij monumentale kantoor-/praktijkruimte, strategisch gelegen op een drukke fietsroute van en naar het centrum, in onderhuur aan. De kantoor-/praktijkruimte is gelegen op de 1e verdieping. De begane grond wordt gehuurd door JePe Bouw Architectuur.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en gesitueerd direct nabij de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda) en diverse provinciale wegen. Ook de Westerscheldetunnel (met verbindingen naar Zeeuws Vlaanderen en België) is in de directe omgeving gesitueerd.
Het openbaar vervoer is mogelijk via een trein- en busverbinding op loopafstand aanwezig.

Afmeting
Circa 45 m².

Parkeren
Parkeren aan de openbare weg is mogelijk via betaald parkeren dan wel via een abonnement in de nabij gelegen parkeergarage.

Voorzieningen
- Entree met loopdeur en gezamenlijke hal;
- Houten kozijnen met deels isolerende beglazing of achterzet ramen;
- Volledig ingerichte gezamenlijke meterkast;
- Tussenmeter elektra;
- Gezamenlijke toilet met fonteintje;
- Kantineruimte met pantry voorzien van koffiezetapparaat en waterkoker (in overleg te gebruiken);
- Houten vloeren voorzien van laminaat;
- Houten trap naar verdieping;
- Cv middels radiatoren;
- Diverse lichtpunten;
- Wandcontactdozen en UTP aansluiting;
- 3 Velux dakramen voorzien van rolgordijnen;
- Rookmelder;
- Bergruimte t.p.v. knieschot;
- Diverse ventilatieroosters;
- Douche met wastafel.

Huurprijs
€ 495,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
Voorschot nutsvoorzieningen en levering overige diensten (o.a. internet, schoonmaak, gebruik kopieerapparaat, glasbewassing en gebruik kantine) in nader overleg te bepalen.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen met een minimale huurtermijn van 1 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt met diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Synchro Bedrijfshuisvesting BV biedt dit object enkel aan op diverse websites, echter is niet ingeschakeld als verhurend makelaar. Eigenaar arrangeert zelfstandig eventuele bezichtigingen en verricht op eigen titel de onderhandelingen. Synchro Bedrijfshuisvesting BV aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de verstrekte gegevens, het verloop van de onderhandeling etc.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Stadsschuur 12” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen