Smithweg 5, Goes

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.445 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
451m²
Vrije hoogte
575
Vloerbelasting
500
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
488m²
Bouwlagen
2
Opleverings voorzieningen
Inbouwarmaturen en te openen ramen

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te koop
Vanwege verhuizing bieden wij op het bedrijventerrein De Poel II te Goes te koop aan ca. 939 m² bedrijfs-/kantoorruimte (2 bouwlagen) met bijbehorend groot buitenterrein.

Het perceel is ruim genoeg voor buitenopslag, parkeren en manoeuvreren als ook eventuele uitbreiding van de huidige be... lees meer

Te koop
Vanwege verhuizing bieden wij op het bedrijventerrein De Poel II te Goes te koop aan ca. 939 m² bedrijfs-/kantoorruimte (2 bouwlagen) met bijbehorend groot buitenterrein.

Het perceel is ruim genoeg voor buitenopslag, parkeren en manoeuvreren als ook eventuele uitbreiding van de huidige bedrijfsopstallen. De kantoorruimte op de verdieping is in casco staat zodat deze naar wens van de nieuwe gebruiker eventueel nog kan worden afgebouwd. De gehanteerde bouwmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en het geheel is uitstekend onderhouden door de huidige eigenaar/gebruiker.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en A-256 (Goes-Zierikzee-Rotterdam). Er is eind 2017 een extra afslag vanaf de rijksweg A-58 naar de Nansenbaan gerealiseerd waardoor de bereikbaarheid van het bedrijventerrein De Poel II sterk is verbeterd. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loop-/ fietsafstand.

De belendingen bestaan uit verschillende soorten moderne bedrijfsgebouwen.

Het voorzieningenniveau op het bedrijventerrein en in de omgeving is goed. In de omgeving bevinden zich onder andere een tankstation en een McDonald's. Het stadscentrum bevindt zich op circa 3 kilometer afstand.

Opleveringsniveau
De opstal is opgetrokken vanuit een staalconstructie met metalen geïsoleerde gevelbeplating waarin opgenomen diverse aluminium kozijnen met HR++ beglazing (inbraakwerend gelaagd glas) en een tweetal elektrisch bedienbare overheaddeuren (4.00 m breed x 4.20 m hoog). Daarnaast is er ter plaatse van de achtergevel en de linker zijgevel een stalen loopdeur aangebracht. De fraaie entree pui is opgetrokken vanuit een aluminium vliesgevel met aluminium raamkozijnen voorzien van HR++ beglazing. Alle vloeren zijn van beton (m.u.v. de houten entresolvloer werkplaats) en de gehele begane grond vloer is volledig onderheid. De binnenwanden zijn opgetrokken vanuit stalen sandwichpanelen voorzien van een witte interieurcoating of lichte witte scheidingswanden. Het platte geïsoleerde stalen dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. In het dak ter plaatse van de bedrijfsruimte is een dubbelwandige polycarbonaat lichtstraat opgenomen.

De navolgende voorzieningen zijn onder andere aanwezig:
- elektravoorzieningen inclusief krachtstroom;
- sanitaire voorzieningen;
- uitgebreide pantry t.p.v. de kantineruimte;
- werkkast;
- pantryvoorziening t.b.v. kantoorruimte;
- diverse wandcontactdozen en vloerkabelgoten;
- verlaagde plafonds waarin opgenomen verlichting via spots;
- verlichtingsarmaturen (type TL5);
- mechanische ventilatie;
- vloerverwarming t.p.v. kantoorruimte (kantine wordt verwarmd via radiator);
- CV ketel type Remeha Quinta 115;
- warmwater voorziening doormiddel van 50L Elektrische Boiler
- vrije hoogte bedrijfsruimte circa 5.75 meter (bovenkant dak 6.0 meter);
- betonvloer bedrijfsruimte gevlinderd met kwarts en cement en voorzien van curing compound (vloerbelasting 5 KN/m2);
- entresolvloer bedrijfsruimte bereikbaar via stalen trap;
- vluchtwegaanduidingen;
- wastrog;
- separate afsluitbare ruimte t.b.v. nachttransport;
- alarminstallatie;
- brandblusvoorzieningen.

Afmetingen BVO – circa -
Kantoren begane grond 234 m²
Kantine begane grond 45 m²
Bedrijfsruimte begane grond 351 m²
Kantoorruimte (casco staat) 1e verdieping 209 m²
Entresolvloer 1e verdieping 100 m²
------------------+
Totaal 939 m²

Voornoemde oppervlakte is niet exact ingemeten conform NEN2580 maar is door Synchro globaal ingemeten op basis van beschikbare technische informatie. Verkoper noch Synchro aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid indien op basis van een NEN2580 meting de daadwerkelijke afmetingen afwijken van de genoemde m² in deze projectinformatie.

Bouwjaar
2009.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Goes
Sectie: K
Nummer: 546
Grootte: 24 are 45 centiare (2.445 m²).

De algemene verkoopvoorwaarden bouwterreinen gemeente Goes 2007 en dat de verkoop plaats vindt in de staat “as is where is” worden als kwalitatieve verplichtingen in de koopovereenkomst / eigendomsakte opgenomen.

Parkeren/buitenterrein
Het buitenterrein aan de voorzijde, linkerzijgevel en achterzijde van het bedrijfsgebouw is grotendeels verhard met betonklinkers. Een gedeelte van het buitenterrein aan de achterzijde is voorzien van puinverharding. Het verharde terrein is voorzien van straatkolken.

Grondstatus
Eigen grond.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen De Poel” heeft het onderhavige de bestemming “Bedrijventerrein (artikel 3)”. Er geldt een dubbelbestemming “Waarde-Archeologie-1” (artikel 18). Ook maakt het bestemmingsplan melding van een specifieke bouwaanduiding-ontwikkeling en een functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2. De maximum bouw-/goothoogte is 15.0 meter en het maximum bebouwingspercentage van het terrein is 80%. Het bestemmingsplan is vastgesteld bij raadsbesluit op 27 juni 2013.

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.

Energielabel
Volgt nog.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen aan de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Bijzonderheden
Verhuur is tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities bespreekbaar.
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verkoper.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Smithweg 5” te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie

Contact opnemen