Segeersstraat 26, Middelburg

€ 1.550,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1955

Kantoorruimte

Oppervlakte
162 m²
In units vanaf
162 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
162m²
In units vanaf
162m²
Verkoop vloeroppervlakte
90m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
750
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Te huur
Winkel/kantoorruimte ca. 107 m2 met stijlvolle natuurstenen gevel in het winkelcentrumgebied van Middelburg. Het pand schaart zich tussen gerenommeerde winkelformules zoals Scapino, De Hypotheker, Hunkemöller, State of Art, Kruidvat, Hema etc. Het pand is ook uitermate geschikt voor kantore... lees meer

Te huur
Winkel/kantoorruimte ca. 107 m2 met stijlvolle natuurstenen gevel in het winkelcentrumgebied van Middelburg. Het pand schaart zich tussen gerenommeerde winkelformules zoals Scapino, De Hypotheker, Hunkemöller, State of Art, Kruidvat, Hema etc. Het pand is ook uitermate geschikt voor kantoren met een publieksfunctie.

Bereikbaarheid
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft een inwonertal van ruim 46.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. In de sfeervolle binnenstad zijn meer dan 1200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés en restaurants en culturele toeristische voorzieningen te vinden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving.

Indeling
Entree middels dubbele glazen deuren, de frontbreedte bedraagt ca. 7.50 m, winkel-/kantoorruimte, achter een brede tussenwand is een makkelijk bereikbare smalle opslagruimte gelegen, tussenruimte met een achteruitgang, cv-ketel en een toilet met wasbak voorzien van elektrische boiler. Toegang middels brede betonnen trap naar ruime kelder/opslagruimte.

Voorzieningen
Afzonderlijke nutsvoorzieningen (elektra, gas en water);
Entree voorzien van verwarmingsgordijn;
Wanden en plafond zijn voorzien van een stuclaag;
Klimaatsysteem ingebouwd in plafond;
Geluidspeakers ingebouwd in plafond;
Verlichting ingebouwd in plafond;
Alarmsysteem (achtergelaten door vorige huurder);
Cv-ketel met radiatoren;
Betonnen gietvloer;
WC.

Afmeting
Begane grond: ca. 107 m² VVO.
Kelder/opslagruimte: ca. 55 m² VVO.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Middelburg
Sectie: L
Nummer: 3405 A2.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan "Binnenstad" heeft het onderhavige de bestemming "Centrum" (artikel 4). Er geldt een dubbelbestemming "Waarde-Beschermd Stadsgezicht (artikel 35) en Waarde-Archeologie -1 (artikel 33). Het bestemmingsplan is vastgesteld bij raadsbesluit op 15 december 2015.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
- detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
- horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
- kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;
- wonen.

Huurprijs
€ 1.550,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
De energielasten zullen door de energieleverancier rechtstreeks in rekening bij de huurder worden gebracht.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van vijf (5) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van vijf (5) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van twaalf (12) maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurcontract, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Energielabel
Volgt nog.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

In collegiale verhuur met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars BV.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Segeersstraat 26” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen