Plein, Zaamslag

verkocht

Details

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Belegging
Bouwjaar
2023
In aanbouw
ja

Winkelruimte

Oppervlakte
425 m²
Aantal huurders
1
Resterende looptijd contracten maanden
120

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

TE KOOP VERHUURDE NIEUWBOUW SUPERMARKTRUIMTE
Op de begane grond van het nieuwbouwcomplex “Het Raadhuys” in het dorpshart te Zaamslag (Zeeuws-Vlaanderen) wordt een nieuwbouw supermarkt gerealiseerd van circa 425 m² BVO. Naast de voornoemde supermarktruimte voorziet het nieuwbouwproject in de re... lees meer

TE KOOP VERHUURDE NIEUWBOUW SUPERMARKTRUIMTE
Op de begane grond van het nieuwbouwcomplex “Het Raadhuys” in het dorpshart te Zaamslag (Zeeuws-Vlaanderen) wordt een nieuwbouw supermarkt gerealiseerd van circa 425 m² BVO. Naast de voornoemde supermarktruimte voorziet het nieuwbouwproject in de realisatie van 23 koopappartementen, verdeeld over 3 woonlagen (woonoppervlakten van 71 tot 128 m²). De realisatie van het nieuwbouwcomplex zal naar verwachting in het 2e kwartaal van dit jaar starten. Het streven is een bouwkundige oplevering in de 2e helft van 2023.

Het complex is gelegen op de hoek van de Veerstraat en het Plein (kerkplein van Zaamslag). Zaamslag maakt onderdeel uit van de gemeente Terneuzen (54.463 inwoners). De gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland qua inwonersaantal en het dorp Zaamslag maakt daar onderdeel van uit. Zaamslag ligt op circa 5 kilometer van Terneuzen en heeft ongeveer 2.755 inwoners.

De te verkopen supermarktruimte is verhuurd aan een landelijke supermarktketen en is gelegen op eigen grond. Ten behoeve van de nieuwbouwontwikkeling zal het eigendom worden gesplitst in appartementsrechten en zal er een splitsingsakte en tekening worden opgemaakt. Ook zal er een VVE (Vereniging van eigenaars Het Raadhuys) worden opgericht waarbij elke appartementseigenaar verplicht wordt tot een periodieke bijdrage.

De enkelbestemming van de te verkopen winkelruimte is “Centrum” waaronder detailhandelsdoeleinden.

Overeengekomen huurvoorwaarden:
De winkelruimte wordt casco verhuurd.

De huuringangsdatum is de eerste dag na de bouwkundige oplevering.

Aanvangshuurprijs € 42.000,- per jaar exclusief BTW

Jaarlijkse huurprijsindexatie

Contractduur: 10 jaar

Optietermijn: 5 jaar, daarna onbepaalde tijd.

Huurvrij: 1ste 3 maanden na huuringang.

Huurder heeft een voorkeursrecht van koop tegen een nader overeen te komen koopprijs.

Op aanvraag en na toestemming van verkoper is er inzage mogelijk van de huurovereenkomst.

Koop-/aanneemsom: € 798.000,- v.o.n. exclusief BTW.

Betalingen: betaling koopsom bij eigendomsoverdracht appartementsrechten en betaling aanneemsom conform termijnschema aannemingsovereenkomst.

Aanvaarding: uiterlijk 6 weken na start bouw (juridische levering). De feitelijke oplevering vindt plaats na de bouwkundige oplevering.

Projectnotaris: Axent Notarissen te Terneuzen.

Zekerheidsstelling: 10% van de koopsom te storten op de rekening van de notaris.

Bijzonderheden: op het achtergelegen parkeerterrein zijn mogelijk nog 3 separate parkeerplaatsen voor verkoop beschikbaar (koopsom € 7.500,- exclusief BTW v.o.n. per stuk). Deze parkeerplaatsen zijn niet verhuurd aan de landelijke supermarktketen en zijn derhalve niet inbegrepen in de genoemde koopprijs van de supermarktruimte.
Voorbehoud verkoper: definitieve gunning door de directie van de verkoper.

Courtage: Synchro Bedrijfshuisvesting BV treedt in deze verkoop uitsluitend op als adviseur van de verkoper. Koper is geen kosten of courtage verschuldigd.

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot deze belegging verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Synchro Bedrijfshuisvesting BV, 088-796 24 76

Locatie

Contact opnemen