Paspoortstraat 15-19, Oost-Souburg

verkocht onder voorbehoud

Details

Overdracht

Vraagprijs
nader overeen te komen
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
561 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
586m²
In units vanaf
586m²
Verkoop vloeroppervlakte
260m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
2000

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Te koop
Door verhuizing van de Drankgigant komt beschikbaar de winkel-/magazijnruimten met een frontbreedte van 20 meter in het centrum van Oost-Souburg. De toegang van de winkelruimte bevindt zich zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het pand. Aan de achterzijde (Karolingenbaan) bevind... lees meer

Te koop
Door verhuizing van de Drankgigant komt beschikbaar de winkel-/magazijnruimten met een frontbreedte van 20 meter in het centrum van Oost-Souburg. De toegang van de winkelruimte bevindt zich zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het pand. Aan de achterzijde (Karolingenbaan) bevindt zich een mogelijkheid voor bevoorrading en parkeren. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Megabed, bakker Schrieks, Mies Bloemen, Marskramer en Versshop Souburg. Het pand heeft de bestemming “Gemengd” waardoor er veel gebruiksmogelijkheden zijn. Het verbouwen van het pand tot woning(en) behoort tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid
De winkelruimten zijn gelegen in het centrum van Oost-Souburg en zijn via de rijksweg A-58 prima te bereiken. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed, middels een bus en treinverbinding op loopafstand.

Opleveringsniveau
De onroerende zaak wordt opgeleverd in de huidige staat; “as is where is”.
Het pand bestaat uit twee verschillende bouwwerken die dateren uit 1920 en 1973. Het oudere pand (Paspoortstraat 19) is gefundeerd op staal (gemetselde strook), het nieuwere gedeelte vermoedelijk ook op staal maar dan van beton. De opgaande gevels zijn steens buitenmuren (1920) en spouwmuur (1973) met een beperkte spouw van +- 5 cm. De houten kapconstructie bestaat uit vuren gordingen (1920) en een staalconstructie (1973). Het dak is deels hellend voorzien van keramische pannen en deels plat voorzien van bitumineuze dakbedekking. De constructieve vloeren bestaan uit beton zonder isolatie. De buitenkozijnen op de verdieping zijn van hout (vuren), voorzien van enkele beglazing. De kozijnen op de begane grond zijn van hout en aluminium (winkelpui) met isolatieglas. Het interieur is afgewerkt middels systeemplafonds en voorzetwanden. Verwarming van het pand geschiedt middels een CV-ketel (2015), ten behoeve van de luchtverwarmers.
Bron: bouwkundige rapportage Wooninspectie Zeeland, rapportnummer KE19.0091.
De bouwkundige keuring is uitgevoerd op 18 maart 2019 door Wooninspectie Zeeland en is op aanvraag beschikbaar.

Overige voorzieningen:
- t.l.-verlichting;
- kantineruimte;
- toilet met fonteintje;
- alarm:
- rolluiken, deels binnen en deels buiten.

Afmetingen – circa -
Begane grond:
Winkelruimte 260 m²
Kantoorruimte 9 m²
Magazijn-/opslagruimte 182 m²
Kantineruimte 14 m²

1e verdieping:
Magazijn-/opslagruimte 121 m²

Totaal 586 m²

Bouwjaar
1920 en 1973, daarna diverse keren verbouwd en gerenoveerd.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Vlissingen
Sectie: I
Nummer: 2342 en 1674
Grootte: 1 are 85 centiare (185 m²) en 3 are 76 centiare (376 m²).

Grondstatus
Eigen grond.

Energielabel
Het afgegeven energielabel conform de Regelgeving energieprestatie gebouwen is E.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Oost-Souburg’. Hierin heeft het object de bestemming ‘Gemengd’. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 6 van de bestemmingsplanvoorschriften. Er geldt een dubbelbestemming ‘archeologisch waardevol terrein’ (artikel 16). Het bestemmingsplan is vastgesteld bij raadsbesluit op 27 maart 2008.

Parkeren/buitenterrein
Ruime parkeergelegenheid aanwezig aan de openbare weg o.a. aan de Karolingenbaan (vrij parkeren).

Koopsom
Nader overeen te komen.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen aan de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.
Verhuur en deelverkoop is onder nader te bepalen condities eventueel bespreekbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Paspoortstraat 15-17-19”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen