Oostperkweg 25, Middelburg

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 3.795,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2019

Kantoorruimte

Oppervlakte
255 m²
In units vanaf
255 m²
Luchtbehandelingen
Airco en mechanische ventilatie
Bouwlagen
2

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Huur
Op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg op het bedrijventerrein "Ramsburg” bieden wij in een bedrijfsverzamelgebouw (bouwjaar 2019) een multifunctionele showroom-/kantoorunit in twee bouwlagen te huur aan. De showroom-/kantoorunit is onder architectuur gebouwd en heeft een ... lees meer

Te Huur
Op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg op het bedrijventerrein "Ramsburg” bieden wij in een bedrijfsverzamelgebouw (bouwjaar 2019) een multifunctionele showroom-/kantoorunit in twee bouwlagen te huur aan. De showroom-/kantoorunit is onder architectuur gebouwd en heeft een hoog afwerkingsniveau. Het pand is duurzaam gebouwd en daardoor zeer energiezuinig. Tevens zijn er twee eigen parkeerplaatsen voor de unit aanwezig.

Bereikbaarheid
De Oostperkweg ligt op loop- en fietsafstand van het centrum van Middelburg. Bedrijventerrein Ramsburg is uitstekend bereikbaar via de N57 en de Oostperkweg. Tevens is de rijksweg A-58 in directe omgeving gelegen waardoor Vlissingen, Goes en Bergen op Zoom zeer goed bereikbaar zijn. Deze locatie is middels het openbaar vervoer eveneens goed te bereiken met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan Nieuw Middelburg, onherroepelijk vastgesteld op 19 december 2011, kent de locatie de enkelbestemming "Maatschappelijk" en de dubbelbestemming "Waarde-Archeologische -3". De voor "Maatschappelijk" aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. jeugd- en kinderopvang, onderwijs maatschappelijke dienstverlening, voorzieningen inzake zorg en welzijn. Door de gemeente Middelburg is een omgevingsvergunning verleend als bedoeld in artikel 2.1, lid 1, onder c van de Wabo, waardoor kantoorbestemming is toegestaan.

Afmeting
Circa 255 m² BVO in 2 lagen, waarvan circa 127,5 m² op de begane grond.

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren/buitenterrein
Twee eigen parkeerplaatsen voor de unit en gemeenschappelijke parkeerplaatsen op het achtergelegen mandelige terrein.

Voorzieningen
- Staalconstructie;
- Gevels opgetrokken uit stalen sandwichpanelen met daarop steenstrips;
- Plat geïsoleerd stalen dak voorzien van PVC dakbedekking;
- Geïsoleerde gevlinderde betonvloer t.p.v. de begane grond en cementdekvloer t.p.v. de verdieping voorzien van pvc vloerafwerking en tapijt;
- Maximale vloerbelasting begane grond vloer 500 kg/m²;
- Tussenwanden van kalkzandsteen vellingblokken en Metalstud alsmede een houten wand t.p.v. de vergaderruimte;
- Entreedeur;
- Aluminium kozijnen met HR++ isolatieglas, deels draai-/kiepramen;
- Zonwerende folie ramen achterzijde op verdieping;
- Volledig ingerichte meterkast (21 elektragroepen en 2 krachtgroepen);
- 28 zonnepanelen (piekvermogen 9,45 KWP) met transformator;
- Mechanische ventilatie (2 Itho ventilatieboxen);
- Elektrische Cv-ketel (ACV);
- Vloerverwarming;
- Alarm voor brand en inbraak;
- Camerabeveiliging;
- Serverkast met patchpanelen;
- Ruim betegeld toiletgroep met voorportaal en fontein;
- Luxe pantry voorzien van Quooker, koelkast, koffiezetapparaat en vaatwasser;
- Verlaagd systeemplafond met ledverlichting, spotjes op begane grond en langs de trap;
- Airconditioning;
- Elektrisch bedienbare rolgordijnen;
- Beltrafo;
- Trapkast;
- Stalen trap met blank eiken treden naar verdieping;
- Wandcontactdozen;
- Ingebouwde UTP aansluitingen in het gehele pand en glasvezel aansluiting;
- Vluchtwegaanduiding.

De indeling is als volgt:
Begane grond: ruime entree met zitje, meterkast, archiefruimte met mechanische ventilatiebox, spreekkamer, grote vergaderruimte, toiletgroep, ruime pantryruimte, trap naar eerste verdieping.
1e verdieping: open kantoorruimte, directiekantoor, techniekruimte met opstelling CV ketel, mechanische ventilatiebox, omvormer zonnepanelen, serverkast en vloerverwarmingsunit.

Huurprijs
€ 3.795,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Mocht huurder een accentkleur op de wanden wensen dan geschiedt e.e.a. in overleg met verhuurder. Schilderwerk dient alleen te worden uitgevoerd door eigen vakmensen verhuurder.

Koop is tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities bespreekbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Oostperkweg 23-25 Middelburg”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd

Locatie

Contact opnemen