Mercuriusweg 19, Vlissingen

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.000 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.670m²
Vrije hoogte
760
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
980m²
Bouwlagen
1
Opleverings voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie, in de directe omgeving van een grootschalig detailhandelscentrum gelegen object op een bedrijventerrein aan de rand van de stad. Het gehele pand is zeer geschikt voor diverse doeleinden. Het totale perceel betreft 4.000 m² welke in zijn geheel aangeboden wordt. Het t... lees meer

Op een goed bereikbare locatie, in de directe omgeving van een grootschalig detailhandelscentrum gelegen object op een bedrijventerrein aan de rand van de stad. Het gehele pand is zeer geschikt voor diverse doeleinden. Het totale perceel betreft 4.000 m² welke in zijn geheel aangeboden wordt. Het totale terrein is volledig omheind en voorzien van een afsluitbare rolpoort. Het geheel is zeer geschikt voor logistieke bedrijven ten behoeve van warehousing, productie/ expeditie en groothandel.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Het pand is centraal gelegen in de regio, waardoor via de Westerscheldetunnel Zeeuws-Vlaanderen en België direct bereikbaar zijn. Rotterdam ligt op 1.15 uur reisafstand en Antwerpen / Breda op 45 autominuten.

Indeling
Het pand is thans ingedeeld in kantoorruimten, werkruimten, opslag en expeditie. Totaal is de ruimte 2.650 m² BVO verdeeld over 2 bouwlagen, waarvan ca. 990 m² op de verdieping. Alle ruimten zijn goed geoutilleerd. De expeditieruimte is voorzien van laadperrons/-kuilen, een hellingbaan en diverse overheaddeuren met expeditiesluizen. Een gedeelte van de verdieping bestaat uit een entresolvloer ten behoeve van magazijnstellingen. Het geheel is installatietechnisch redelijk modern en biedt veel mogelijkheden voor divers gebruik.

Het buitenterrein is ingedeeld ten behoeve van parkeerplaatsen en manoeuvreerruimte ten behoeve van de expeditie. De bestrating is uitgevoerd met een klinkerbestrating.

Voorzieningen
Volledig onderheide vloeren, maximale vloerbelasting varieert per ruimte;
Verdiepingsvloeren in hout en beton;
6 Overheaddeuren in diverse afmetingen;
Hardhouten- en aluminium kozijnen;
Volledig geoutilleerde kantoorruimten;
Ruime werkplaatsen;
Kantine met uitgebreide keuken;
3 Toiletgroepen;
CV ruimte
Ingerichte meterkast met krachtstroom;
Gasheaters;
Alarminstallatie;
Ontruimingsinstallatie;
Eigen, volledig omheind buitenterrein met 4 rolpoorten.

Vraagprijs
€ 895.000,-- kosten koper

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Bestemming
Vastgesteld binnen het bestemmingsplan Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen met de bestemming Bedrijf -1 voor bedrijven die voorkomen op de Staat van Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1. Voor meer informatie is opvraag bij de gemeente of makelaar mogelijk.

Milieu
De bodem kent thans geen belemmeringen voor het gebruik conform het vigerende bestemmingsplan.

Privaatrechtelijk
Er zijn geen privaatrechtelijke beperkingen van toepassing die het gebruik belemmeren.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Waarborgsom/bankgarantie
Na aankoop van het object dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden van 10% van de overeengekomen koopsom ter meerdere zekerheid.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Mercuriusweg 19 Vlissingen" .
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie

Contact opnemen