Mercuriusweg 15b, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 999,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1985

Kantoorruimte

Oppervlakte
165 m²
Bouwlagen
1

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Huur
Circa 165 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw. Dit gebouw is centraal gelegen op het bedrijventerrein Baskensburg te Vlissingen. In de directe omgeving zijn gevestigd o.a. Autoschadebedrijf Van den Berg, Ovaa Motors, CrossFit Vlissingen, Medisol BV,... lees meer

Te Huur
Circa 165 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw. Dit gebouw is centraal gelegen op het bedrijventerrein Baskensburg te Vlissingen. In de directe omgeving zijn gevestigd o.a. Autoschadebedrijf Van den Berg, Ovaa Motors, CrossFit Vlissingen, Medisol BV, Drankgigant en de supermarkten Lidl en Jumbo.

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid doordat het complex gesitueerd is nabij een veel gebruikte doorgaande route. Tevens is de rijksweg A-58 in directe omgeving gelegen waardoor Vlissingen, Goes en Bergen op Zoom zeer goed bereikbaar zijn. Deze locatie is middels het openbaar vervoer goed bereikbaar met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Afmetingen
Circa 165 m².

Parkeren/buitenterrein
Parkeergelegenheid aanwezig aan de openbare weg (vrij parkeren).

Voorzieningen
- centrale entree met trappartij naar de verdiepingen;
- alarminstallatie (gemeenschappelijk);
- toilet;
- pantry met koelkast en vaatwasser;
- mechanische ventilatie;
- CV middels radiatoren;
- betonvloer;
- diverse kantoorcompartimenten;
- systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- wandkabelgoten met diverse wandcontactdozen;
- houten kozijnen met isolerende beglazing;
- laminaatvloer;
- lamellen;
- nooduitgang.

Huurprijs
€ 999,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
PM (gas, elektra- en waterverbruik).

Huurbetaling
De huurpenningen en servicekosten inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen met een minimale huurtermijn van 2,5 jaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct mogelijk.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Mercuriusweg 15A ged. Vlissingen”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen