Maritiem Plaza 2, Cadzand

€ 695.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Overig

Omschrijving

Namens de eigenaar bieden wij te koop aan: Channel Sailing in Cadzand, een prachtig verhuurbedrijf van zeezeiljachten in Zeeland. De onderneming verhuurt al meer dan 35 jaar zeiljachten en heeft thans 7 eigen zeiljachten, allen van het merk Beneteau, in grootte vanaf van 34 tot 50,5 ft en geschikt v... lees meer

Namens de eigenaar bieden wij te koop aan: Channel Sailing in Cadzand, een prachtig verhuurbedrijf van zeezeiljachten in Zeeland. De onderneming verhuurt al meer dan 35 jaar zeiljachten en heeft thans 7 eigen zeiljachten, allen van het merk Beneteau, in grootte vanaf van 34 tot 50,5 ft en geschikt voor 6 tot 13 personen. Alle schepen zijn compleet uitgerust en worden goed onderhouden. Het geheel maakt een verzorgde indruk. Naast de losse verhuur van zeiljachten, met of zonder schipper (bareboat), organiseert het bedrijf ook events, regatta's en teambuilding sessies met haar verhuurvloot.
De onderneming is gevestigd in de jachthaven van Cadzand Bad in Zeeuws-Vlaanderen. In deze moderne jachthaven huurt Channel Sailing een 7-tal ligplaatsen. Gelegen aan de Noordzee en op korte afstand van de Westerschelde is dit een uitstekende locatie voor een jachtcharterbedrijf. Vanuit Cadzand maken de klanten van Channel Sailing prachtige vaartochten door Zeeland, langs de Belgische en Franse kust en naar Engeland.

Zie website: http://www.channelsailing.nl/

Deze verkoop wordt collegiaal begeleid door Muller Makelaardij uit Sneek en Synchro Bedrijfshuisvesting uit Middelburg.

Wilt u meer weten over dit object? Download de verkoopbrochure hiernaast en/of neem contact op met de makelaar.

Deze aanbieding betreft informatie omtrent de verkoop van “Channel Sailing”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Muller Makelaardij noch door Synchro Bedrijfshuisvesting aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Locatie

Contact opnemen