Langstraat 57, Arnemuiden

€ 30,- p/m² p/j

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 30,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwperiode
1991-2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
300m²
In units vanaf
300m²
Verkoop vloeroppervlakte
300m²
Bouwlagen
1
Frontbreedte
2000
Welstandsklasse type
A1

Omschrijving

Te huur
Winkelruimte welke voorheen in gebruik is geweest bij supermarkt Golff middenin het centrum van Arnemuiden. In het pand zijn reeds gevestigd Slagerij Wisse en Bakkerij De Kok. Boven de winkelruimte zijn maisonnettes gerealiseerd. Laden en lossen kan plaatsvinden via de Zuidwal aan de achter... lees meer

Te huur
Winkelruimte welke voorheen in gebruik is geweest bij supermarkt Golff middenin het centrum van Arnemuiden. In het pand zijn reeds gevestigd Slagerij Wisse en Bakkerij De Kok. Boven de winkelruimte zijn maisonnettes gerealiseerd. Laden en lossen kan plaatsvinden via de Zuidwal aan de achterzijde.

Bereikbaarheid
De winkelruimte is gelegen in het dorpscentrum midden in de hoofdwinkelstraat, op slechts enkele autominuten van de rijksweg A-58, waardoor de bereikbaarheid per auto goed is.
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, middels een trein- en busverbinding op loopafstand.

Afmetingen
Circa 300 m² op de begane grond.

Bestemmingsplan
Volgens het vigerende bestemmingsplan "Arnemuiden", vastgesteld door de gemeenteraad op 26 april 2010 heeft het object de bestemming "Centrum" met aanduiding "supermarkt".

Parkeren/buitenterrein
Tegenover de winkelruimte is openbare parkeerruimte beschikbaar. Dit betreft vrij parkeren.

Voorzieningen
- Aansluitingen gas, water en elektra (inclusief krachtstroom);
- Betonvloeren voorzien van tegels;
- Betonconstructie met metselwerk wanden;
- Houten kozijnen met enkele beglazing;
- Toiletgroep;
- Vrije hoogte onder huidig systeemplafond ongeveer
2.45 m1 - 2.75 m1.

In principe geldt oplevering in huidige casco staat.

Huurprijs
€ 30,- per m² op jaarbasis.

Servicekosten
In nader overleg overeen te komen.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Op korte termijn in overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Langstraat 57” te Arnemuiden. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen