Kuipersweg 2, Middelburg

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.420 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
708m²
Vrije hoogte
310
Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Koop
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het bedrijventerrein Arnestein I. Het object bestaat uit ca. 708 m² VVO bedrijfs-/kantoorruimte met ondergrond, erf, tuin en parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen... lees meer

Te Koop
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het bedrijventerrein Arnestein I. Het object bestaat uit ca. 708 m² VVO bedrijfs-/kantoorruimte met ondergrond, erf, tuin en parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen aan de provinciale weg N-57 en tevens in de nabijheid van de rijksweg A-58 die Middelburg verbindt met de steden Goes, Bergen op Zoom , Rotterdam en Antwerpen. Ook is de verbinding naar de Westerscheldetunnel richting Terneuzen eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is redelijk, met een busverbinding op circa 900 meter loopafstand.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Arnestein’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met de categorie 3.2’ en een dubbelbestemming “Waarde-Archeologie-3”. Tevens geldt er een gebiedsaanduiding “gezoneerd industrieterrein”. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikelen 4 en 12 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad van Middelburg in haar openbare vergadering van 22 augustus 2013.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Middelburg
Sectie: M
Nummer: 159
Grootte: 14 are en 20 centiare (1.420 m²).

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
1974.

Afmetingen
Circa 708 m².

Parkeren/buitenterrein
Parkeren kan voor of op het terrein. Tevens biedt het buitenterrein de mogelijkheid voor laden/lossen.

Voorzieningen
- Niet onderheide betonvloer;
- Staalconstructie met plat dak (hoogte bovenzijde dak circa 3.10 meter);
- Grotendeels metselwerk gevels;
- Houten kozijnen met enkele beglazing;
- Deels gestucte wanden;
- Toiletgroep;
- Deels systeemplafond voorzien van Tl-armaturen;
- Eenvoudige pantry;
- Mobiele airco units (niet getest / niet gekeurd);
- Schuifdeur ten behoeve van de laden/lossen magazijn;
- Buitenterrein grotendeels verhard door middel van klinkerbestrating;
- Hekwerk met poort.

Energielabel
G (Geldig tot en met 13-11-2028).

Asbestclausule
Dit gebouw dateert uit 1974. In het registergoed kunnen asbesthoudende materialen zijn gebruikt. Indien de asbesthoudende stoffen/materialen worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Het risico daarvan rust geheel bij koper. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien.

Bodeminformatie
Van deze locatie zijn er geen bodemgegevens bekend. Een uitdraai van NAZCA-i van de provincie Zeeland en aangesloten gemeenten is op aanvraag beschikbaar.

De indeling is thans als volgt:
Entree middels portaal, open bedrijfsruimte, diverse kantoorruimten, pantryvoorziening en toiletgroep.

Vraagprijs
€ 279.000,- k.k.

As is where is
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van het registergoed. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
Per direct mogelijk.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Verhuur is bespreekbaar tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities. Huurprijs per maand € 2.250,- per maand exclusief BTW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Kuipersweg 2” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen