Kuiperspoort 22 22b, Middelburg

€ 1.450,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1850

Kantoorruimte

Oppervlakte
251 m²
In units vanaf
135 m²
Bouwlagen
3

Praktijkruimte

Oppervlakte
251 m²
In units vanaf
135 m²
Bouwlagen
3

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Te Huur
Aan de rand van het centrum in één van de meest schilderachtige straatjes van Middelburg bieden wij in een schitterend Rijksmonument sfeervolle authentieke kantoor-/praktijkruimten te huur aan. Het pand is in 2003 geheel gerenoveerd en bestaat uit vier bouwlagen waarbij de begane grond en... lees meer

Te Huur
Aan de rand van het centrum in één van de meest schilderachtige straatjes van Middelburg bieden wij in een schitterend Rijksmonument sfeervolle authentieke kantoor-/praktijkruimten te huur aan. Het pand is in 2003 geheel gerenoveerd en bestaat uit vier bouwlagen waarbij de begane grond en de eerste verdieping momenteel in gebruik bij de eigenaar zijn. De aangeboden kantoor-/praktijkruimten zijn gelegen op de tweede en derde verdieping en zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke entree en trapopgang.
Ook is de eigenaar bereid de tweede en derde verdieping in gebruik te nemen waardoor dan de eerste verdieping voor verhuur beschikbaar komt.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en gesitueerd direct nabij de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda) en diverse provinciale wegen. Ook de Westerscheldetunnel (met verbindingen naar Zeeuws Vlaanderen en België) is in de directe omgeving gesitueerd. Het openbaar vervoer is mogelijk via een trein- en busverbinding op loopafstand aanwezig. Het pand is gelegen aan een voetgangerssteeg welke uitkomt op de Rouaansekaai. Per auto is het object goed bereikbaar via het Bellinkplein.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan Binnenstad, onherroepelijk vastgesteld op 15 december 2015, kent de locatie de enkelbestemming "Gemengd -6" en de dubbelbestemmingen "Waarde-Archeologische -1" en Waarde-Beschermd Stadsgezicht. De voor "Gemengd -6" aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. bedrijven zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1, kantoren zoals opgenomen in de Staat van kantoren in bijlage 3 en maatschappelijke voorzieningen. De bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Afmetingen
1e verdieping 134,8 m²
2e verdieping 139,9 m²
3e verdieping 110,7 m².

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg (betaald parkeren o.a. aan de Rouaansekaai en Bellinkplein). Aan de Rouaansekaai bevinden zich tevens E-laadparkeerplaatsen.
Bedrijven die binnen het gebied van het betaald parkeren in Middelburg zijn gevestigd, kunnen een parkeervergunning kopen. De gemeente verstrekt per belastingobject maximaal twee bedrijvenvergunningen geldig voor het parkeren op parkeerplaatsen in de tariefzone 2. De voorwaarden voor een bedrijvenvergunning en overige informatie betreffende parkeervergunningen zijn terug te vinden op de website van de gemeente Middelburg.

Voorzieningen
Algemeen:
- Metselwerk gevels voorzien van pakhuisluiken;
- Betonvloeren t.p.v. de gemeenschappelijke entree begane grond en houten vloeren t.p.v. de verdiepingen;
- Houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- Grotendeels geïsoleerde wanden en vloeren;
- Representatieve gemeenschappelijke entree voorzien van automatische deuren, voorportaal, dubbele glazen toegangsdeuren en brievenbussen;
- Entree via glazen trappenhuis achterzijde (Bellinkplein);
- Centrale meterkast;
- Videofooninstallatie.
- Stalen trappen;
- Fietsenstalling t.p.v. entree achterzijde.

Kantoorruimte 1e verdieping
- Parketvloer;
- CV met radiatoren en thermostaat;
- Pantry voorzien van vaatwasser;
- Eigen toiletgroep;
- Tl-verlichting ;
- Diverse wandcontactdozen en ingebouwde UTP-aansluitingen;
- Vluchtwegaanduiding;
- Schuimblusser en rookmelder;
- Serverruimte.

Kantoorruimte 2e en 3e verdieping:
- Parketvloer;
- CV met radiatoren en thermostaat;
- Luxe pantry voorzien van vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron;
- Eigen toiletgroep;
- Tl-verlichting en spots ;
- Diverse wandcontactdozen en ingebouwde UTP-aansluitingen;
- Vluchtwegaanduiding;
- Schuimblussers en rookmelders;
- Archiefruimte;
- Separate vergaderruimte;
- Vide met stalen balustrade en lichtstraat t.p.v. de 3e verdieping;
- Patchkast t.p.v. de 3e verdieping.

Huurprijs
1e verdieping € 1.450,- per maand excl. BTW.
2e en 3e verdieping € 2.350,- per maand excl. BTW.

Voorschot servicekosten
PM.

Het voorschot servicekosten heeft betrekking op de volgende leveringen:
- gas-, elektra- en waterverbruik en twee maal per jaar glasbewassing aan de buitenzijde van het pand.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Kuiperspoort 22/22B Middelburg”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen