Klarinetweg 25, Middelburg

verkocht

Details

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008

Bedrijfshal

Oppervlakte
56m²
Vrije hoogte
367
Vloerbelasting
1000
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
56m²
Bouwlagen
2
Opleverings voorzieningen
Inbouwarmaturen en te openen ramen

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te koop
Representatieve bedrijfs-/kantoorunit in het bedrijfsverzamelcomplex 'Business Center Middelburg' gelegen op zichtlocatie op het moderne bedrijventerrein Mortiere. De bedrijfsunit is bestemd voor bedrijfs-/kantoor-/showroom en productieruimte. De omgeving wordt gekenmerkt door veel bedrijvi... lees meer

Te koop
Representatieve bedrijfs-/kantoorunit in het bedrijfsverzamelcomplex 'Business Center Middelburg' gelegen op zichtlocatie op het moderne bedrijventerrein Mortiere. De bedrijfsunit is bestemd voor bedrijfs-/kantoor-/showroom en productieruimte. De omgeving wordt gekenmerkt door veel bedrijvigheid en er zijn dan ook vele toonaangevende bedrijven gevestigd zoals ALKU Kunststof Kozijnen, World of Drinks, KwikFit, Sanidump en Boels Verhuur.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen aan de Schroeweg, de doorgaande weg en entree richting Middelburg. Op minder dan 500 meter van de afslag van de rijksweg A-58 is deze locatie uitstekend bereikbaar! Tevens liggen Vlissingen en Goes binnen handbereik en is de verbinding naar de Westerscheldetunnel richting Terneuzen eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is redelijk, met een busverbinding op loopafstand.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Mortiere’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met de categorie 3.1’. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in haar openbare vergadering van 25 juni 2013, echter op 7 juli 2014 herzien en opnieuw vastgesteld naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak van de Raad van State.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Middelburg
Sectie: P
Nummer: 2262, A80.

Alsmede 1/200 onverdeeld aandeel in een mandeling perceel gelegen aldaar bestemd als weg/erf, ten behoeve van de indices 1 tot en met 81, alsmede ten behoeve van het euroboxgebouw op het perceel gemeente Middelburg, sectie P, nummer 2255, kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie P nummer 2261, groot 37 are 34 centiare.

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
2008.

Afmetingen
Circa 112 m² in 2 lagen, waarvan circa 56 m² op de begane grond.

Parkeren/buitenterrein
Een eigen parkeerplaats voor de bedrijfsunit en voldoende parkeerplaatsen aan de openbare weg.

Voorzieningen
- Entree met loopdeur;
- Betonnen vloeren;
- Dak- en wandisolatie;
- Vloerbelasting begane grond 1000 kg/m²;
- Vloerbelasting 1e verdieping 500 kg/m²;
- Vrije hoogte begane grond 3.67 m, verdieping 2.95 m, na verwijderen systeemplafond 3.42 m;
- Aluminium kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- Volledig ingerichte meterkast;
- Handmatig bedienbare overheaddeur ( 2.55 m breed x 3.0 m hoog);
- Brandblusser;
- Trapkast;
- Betonnen trap naar verdieping;
- Ruim toilet met fonteintje;
- Gestucte wanden;
- Verlaagd systeemplafond voorzien van spots;
- CV (Remeha Avanta bouwjaar 2010), radiatoren op begane grond en verdieping;
- Pantryvoorziening;
- Inbouwkast;
- Wandcontactdozen.

Vraagprijs
€ 129.500,- k.k.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Overdrachtsbelasting/btw - bij verkoop -
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Zakelijke lasten
Onroerendzaakbelasting Eigenaar niet-woning : € 320,97
Onroerendzaakbelasting Gebruiker niet-woning: € 258,15
Waterschapslasten: € 57,61
Rioolheffing Eigenaar: € 148,14
Rioolheffing Gebruiker: € 55,35.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.
Verhuur is tegen nader te bepalen voorwaarden en condities bespreekbaar.

Het pand maakt deel uit van de VVE gebouw Business Center te Middelburg. De bijdrage bedraagt ca. € 215,00 per kwartaal. De concept begroting 2020 en het Huishoudelijk reglement is op aanvraag beschikbaar.

Synchro Bedrijfshuisvesting BV biedt dit object enkel aan op diverse websites, echter is niet ingeschakeld als verkopend makelaar. Eigenaar arrangeert zelfstandig eventuele bezichtigingen en verricht op eigen titel de onderhandelingen. Synchro Bedrijfshuisvesting BV aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de verstrekte gegevens, het verloop van de onderhandeling etc.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Klarinetweg 25” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen