Klarinetweg 16H, Middelburg

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
68 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
135 m²
In units vanaf
135 m²
Luchtbehandelingen
Airco en mechanische ventilatie
Bouwlagen
2

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Koop/ Te huur
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorunit gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het moderne bedrijventerrein Mortiere. De bedrijfs-/kantoorunit is o.a. perfect geschikt als showroom- en/of kantoordoeleinden.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen aan de Schroe... lees meer

Te Koop/ Te huur
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorunit gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het moderne bedrijventerrein Mortiere. De bedrijfs-/kantoorunit is o.a. perfect geschikt als showroom- en/of kantoordoeleinden.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen aan de Schroeweg, de doorgaande weg en entree richting Middelburg. Op minder dan 500 meter van de afslag van de rijksweg A-58 is deze locatie uitstekend bereikbaar! Tevens liggen Vlissingen en Goes binnen handbereik en is de verbinding naar de Westerscheldetunnel richting Terneuzen eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is redelijk, met een busverbinding op loopafstand.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Mortiere’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met de categorie 3.1’. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in haar openbare vergadering van 25 juni 2013, echter op 7 juli 2014 herzien en opnieuw vastgesteld naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak van de Raad van State.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Middelburg
Sectie: P
Nummer: 2391
Grootte: 68 centiare (68 m²).

Alsmede een 1/10 onverdeeld aandeel in het mandelige perceel kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie P, nummer 2394. Dit betreft het gemeenschappelijke terrein van circa 1.530 m².

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
2006/2007.

Afmetingen
Circa 135 m² in 2 lagen, waarvan circa. 67,5 m² op de begane grond.

Parkeren/buitenterrein
Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het voorgelegen mandelige terrein.

Voorzieningen
- Entree met loopdeur;
- Betonnen vloeren voorzien van zeil (begane grond) en laminaat (verdieping);
- Handmatig bedienbare overheaddeur (3.40 m breed x 3.05 m hoog);
- Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
- Volledig ingerichte meterkast (13 elektragroepen);
- Brandslanghaspel;
- Lichte scheidingswanden;
- Ruim toilet met fonteintje;
- Verlaagd systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- Mechanische ventilatie
- Verlichtingspots;
- CV (Remeha CR Avanta, bouwjaar 2007) middels radiatoren;
- Hardhouten trap naar verdieping;
- Pantryvoorziening;
- Airconditioning Daikon (deels)*;
- Douche;
- 2 wasbakken met warmwater;
- Wandcontactdozen.

* Ter overname.

De indeling is thans als volgt:
Begane grond: entree / gangpartij met meterkast, trap naar verdieping en toilet, receptie-/wachtruimte, pantryvoorziening en berging / douche.
1e verdieping: overloop, met CV ketelopstelling en 2 wasbakken, 4 behandelkamers.

Huurprijs
€ 925,- per maand exclusief eventuele servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Koopprijs
€ 137.500,- k.k.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Omzetbelasting – bij verhuur –
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder/koper worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Overdrachtsbelasting/btw - bij verkoop -
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (8%) verschuldigd.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt met diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Bijzonderheden
Verkoop/verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

De opstal maakt onderdeel uit van de Beheervereniging MIDI CENTER te Middelburg. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 90,- exclusief BTW. De balans per 31 december 2019, de staat van baten en lasten 2019 met hierin vermeld de begroting 2020 is op aanvraag beschikbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van “Klarinetweg 16H” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen