Hermesweg 4b-6, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.000,- k.k.
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.000 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
450m²
In units vanaf
65m²
Vrije hoogte
450
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Koop
Op het bedrijventerrein “Baskensburg” wordt het voormalige bedrijfspand van de Kringloop / Arduin verbouwd tot enkele bedrijfs-/kantoor-/opslagunits. Onder meer worden de voorgevels vernieuwd, nieuwe overheaddeuren worden geplaatst en nieuwe tussenwanden worden opgetrokken. De bedrijfs-... lees meer

Te Koop
Op het bedrijventerrein “Baskensburg” wordt het voormalige bedrijfspand van de Kringloop / Arduin verbouwd tot enkele bedrijfs-/kantoor-/opslagunits. Onder meer worden de voorgevels vernieuwd, nieuwe overheaddeuren worden geplaatst en nieuwe tussenwanden worden opgetrokken. De bedrijfs-/kantoor-/opslagunits zijn o.a. perfect geschikt als werkplaats, opslag, productie-/handels-/distributieactiviteiten alsmede magazijnruimte met kantoor. In de directe nabijheid hebben zich onder meer bedrijven gevestigd als Van den Berg Autoschade, Bouwbedrijf Joziasse, Afbouwned en Vihamij Vlissingen.

Bereikbaarheid
De opstallen zijn gelegen op het bedrijventerrein “Baskensburg” te Vlissingen en zijn uitstekend bereikbaar gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en het provinciale wegennetwerk. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loop- dan wel fietsafstand. De opstallen liggen in de direct omgeving van de provinciale verbindingsweg tussen Vlissingen en Middelburg, de Nieuwe Vlissingseweg.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ vastgesteld door de Gemeenteraad op 22 juli 2010, heeft het onderhavige de bestemming ‘’Bedrijf-1’’ (artikel 3) met de functieaanduiding “Bedrijf tot en met categorie 2”. Er geldt een dubbelbestemming “Waarde” (artikel 11). De maximum bouwhoogte is 4.0 meter. Verdere gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Kadastrale gegevens
Hermesweg 6
Gemeente: Vlissingen
Sectie: B
Nummer: 2535
Grootte: 3 are 5 ca (305 m²).

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
1988 en deels te renoveren in 2020.

Afmetingen -circa-
Hermesweg 4b: 65 m² VERKOCHT
Hermesweg 4c: 65 m² VERKOCHT
Hermesweg 4d: 65 m² VERKOCHT
Hermesweg 6: 255 m².

Parkeren/buitenterrein
Parkeren op eigen terrein voor de unit en voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving.

Voorzieningen
- Niet onderheide betonvloer;
- Staalconstructie met geïsoleerd plat dak met bitumineuze dakbedekking (2014 vernieuwd);
- Nieuwe voorgevels;
- Nieuwe kunststof kozijnen;
- Nieuwe entree met luifel t.p.v. Hermesweg 6;
- Volledig ingerichte meterkast t.p.v. Hermesweg 6, overige units meterkast incl. gas/water/elektra excl. meters;
- Toiletgroep t.p.v. Hermesweg 6, overige units afvoer voor toilet;
- Kantoorruimte t.p.v. Hermesweg 6;
- Eenvoudige pantry t.p.v. Hermesweg 6;
- C.V.-installatie (Remeha bouwjaar 2002) t.p.v. Hermesweg 6;
- Vrije hoogte 4.50 meter (dakrand).

Energielabel
C (Geldig tot 23 maart 2030).

Vraagprijzen
Hermesweg 4b: VERKOCHT
Hermesweg 4c: VERKOCHT
Hermesweg 4d: VERKOCHT
Hermesweg 6: € 249.000,- k.k. excl. BTW.

As is where is
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van het registergoed. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

De overdrachtsbelasting komt voor rekening van koper en indien de heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet op belastingen van rechtsverkeer, zal koper aan verkoper wel uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn zonder vermindering van de heffingsgrondslag en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag.
Het bedrag dat koper aan verkoper uitkeert, wordt verminderd met een zodanig bedrag dat het totaal van het bedrag dat koper aan overdrachtsbelasting betaalt en het bedrag dat koper ingevolge dit artikellid aan verkoper betaalt, gelijk is aan het bedrag dat koper aan overdrachtsbelasting zou betalen indien artikel 13 Wet op belasting van rechtsverkeer niet van toepassing zou zijn.
Partijen komen overeen dat bedoeld verschil aan verkoper wordt uitgekeerd via de notaris gelijktijdig met de betaling van de koopsom.

Elke uitoefening van het detailhandels-, grootwinkel-, of horecabedrijf op de gekochte grond of in de daarop te stichten bebouwing is verboden.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Hermesweg 4b, 4c, 4d en 6” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen