Geerepassage 3, Middelburg

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1988

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
101m²
In units vanaf
101m²
Verkoop vloeroppervlakte
91m²
Bouwlagen
1
Frontbreedte
1100
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Te Huur
Op goede locatie in het kernwinkelgebied van Middelburg bieden wij 101 m² VVO casco winkelruimte te huur aan. De winkelruimte is gelegen op de begane grond en maakt onderdeel uit van een kleinschalig winkelcentrum Geerepassage. De Geerepassage fungeert als drukke voetgangerszone tussen het... lees meer

Te Huur
Op goede locatie in het kernwinkelgebied van Middelburg bieden wij 101 m² VVO casco winkelruimte te huur aan. De winkelruimte is gelegen op de begane grond en maakt onderdeel uit van een kleinschalig winkelcentrum Geerepassage. De Geerepassage fungeert als drukke voetgangerszone tussen het winkelcentrum TREF (met onder andere Albert Heijn en een openbare parkeergarage) en de binnenstad van Middelburg. De Geerepassage wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan huurders, wat zorgt voor een goede dynamiek.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en gesitueerd direct nabij de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda) en diverse provinciale wegen. Ook de Westerscheldetunnel (met verbindingen naar Zeeuws Vlaanderen en België) is in de directe omgeving gesitueerd.
Het openbaar vervoer is mogelijk via een trein- en busverbinding op loopafstand aanwezig.

Afmeting
101 m² VVO.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in één van de parkeergarages waaronder de parkeergarage Geere of op andere nabij gelegen parkeerterreinen.

Voorzieningen
- Aluminium winkelpui met 2 entreedeuren;
- Frontbreedte ca. 11.0 meter;
- Separate deur t.b.v. laden- en lossen;
- Betonvloer;
- Lichte scheidingswanden;
- 2 luchtgordijnen *;
- Eigen nutsvoorzieningen;
- Pantry met close-in-boiler *;
- Toilet met fonteintje;
- Wandcontactdozen;
- Magazijnruimte.

* Deze zaken maken geen onderdeel uit van het gehuurde en de goede werking hiervan wordt niet gegarandeerd.

De winkels in de Geerepassage zijn onderling met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke wandelpassage. De passage is afsluitbaar door een 2-tal elektrische rolluiken (één met uitgang aan de Korte Geere en één met uitgang aan de Lange Geere).

Huurprijs
€ 1.100,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt met diverse aanvullingen aan de zijde van de verhuurder.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

In overleg kunnen de toonbank/balie en tussenwand met paskamers tegen een nader te bepalen vergoeding van de huidige huurder worden overgenomen.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Geerepassage 3” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Locatie

Contact opnemen