Eberhardtweg 3L, Goes

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.595,- p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2022

Kantoorruimte

Oppervlakte
147 m²
In units vanaf
147 m²
Luchtbehandelingen
Topkoeling
Bouwlagen
2

Bedrijfshal

Oppervlakte
147 m²
In units vanaf
147 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te huur
Aan hét economische knooppunt van Zeeland wordt het nieuwbouwproject Business Park Eberhardt ontwikkeld. Maar liefst 17 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfspanden waarvan 2 bedrijfspanden aan de Eberhardtweg 3C (unit 3) en Eberhardtweg 3L (unit 12) beschikbaar zijn voor verhuur. De bedri... lees meer

Te huur
Aan hét economische knooppunt van Zeeland wordt het nieuwbouwproject Business Park Eberhardt ontwikkeld. Maar liefst 17 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfspanden waarvan 2 bedrijfspanden aan de Eberhardtweg 3C (unit 3) en Eberhardtweg 3L (unit 12) beschikbaar zijn voor verhuur. De bedrijfspanden zijn variërend in afmeting (2 bouwlagen) en beschikken over eigen parkeerplaatsen. Unit 3 betreft multifunctionele bedrijfsruimte voorzien van een overheaddeur en een separate entreedeur en unit 12 betreft bedrijfs-/showroom-/kantoorruimte voorzien van een dubbele entreedeur, vide en een lichtkoepel en heeft een fantastisch uitzicht over het water. De bedrijfsunits zijn zowel solitair als in combinatie te huur.

De nieuwbouwunits worden gebouwd op een zichtlocatie aan de zuidrand van het bedrijventerrein ‘De Poel’. De waterpartij en het groen zorgen hier voor een fraaie landschappelijke inpassing. De speciale bedrijfskavels in deze zone zijn bedoeld voor bedrijven die zich echt willen etaleren. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit.

In tegenstelling tot overige locaties in de 'Poel' in Goes is in de Staat van Bedrijfsactiviteiten opgenomen dat bedrijven tot en met categorie 3.2 en zakelijke dienstverlening; kantoren, zich op deze locatie mogen vestigen.

Kortom een unieke mogelijkheid tot het huren van een hoogwaardige bedrijfsunit op triple A locatie bedrijventerrein De Poel II te Goes.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op het bedrijventerrein "De Poel II" in Goes. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de A58, de A-256 waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos te bereiken is. Sinds de directe extra aansluiting op de rijksweg A-58 is de bereikbaarheid verbeterd.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan ‘Afslag A58’ geldt voor het businesspark de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met aanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’. Ter plaatse zijn bedrijfsmatige activiteiten toegestaan voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van de bij dit bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten. Alle hierin voorkomende bedrijfsactiviteiten zijn dus in principe geschikt voor deze locatie. Daarnaast mogen de units worden gebruikt voor detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten, voor detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten en caravans en voor webshops. In de Staat van Bedrijfsactiviteiten is als toegestane activiteit ook opgenomen: Overige zakelijke dienstverlening: kantoren. Ook bijvoorbeeld een marketingbureau mag zich hier dus vestigen op grond van het bestemmingsplan.

Bouwjaar
2023.

Indeling
Eberhardtweg 3C (unit 3):
Begane grond circa 64 m² BVO
Verdieping circa 60 m² BVO
Parkeerplaatsen: 2 stuks.

Eberhardweg 3L (unit 12):
Begane grond circa 82 m² BVO
Verdieping circa 65 m² BVO
Parkeerplaatsen: 3 stuks.

De bedrijfsunit wordt gerealiseerd in 2 bouwlagen e.e.a. conform de tekening die is opgenomen in deze brochure.

Parkeren
2 of 3 eigen parkeerplaatsen waarvan 1 parkeerplaats wordt voorzien van een mantelbuis t.b.v. een laadpaal. Het verharde buitenterrein wordt voorzien van straatkolken.

Opleveringsniveau in casco plus staat
- monoliet afgewerkte gewapende betonvloer begane grond, nuttige belasting 15 KN kg/m²;
- prefab kanaalplaatvloer met cementdekvloer op verdieping, nuttige belasting 2,5 KN/m²;
- vloerverwarming / koeling t.p.v. 3L (unit 12);
- scheidende wanden van prefab gasbeton;
- staalconstructie gespoten / gepoedercoat in kleur;
- gevelbeplating: geïsoleerde stalen sandwichpanelen;
- gepoedercoate aluminium buitengevelkozijnen met ventilatieroosters;
- elektrisch bedienbare overheaddeur t.p.v. unit 3 (niet aangesloten);
- isolerende dubbele beglazing (HR++);
- hang-/sluitwerk volgens SKG** keurmerk;
- geïsoleerde stalen sandwichpanelen dak voorzien van kunststof dakbedekking;
- elektra afgezekerd op 3x25 A;
- glasvezelaansluiting zodra Delta e.e.a. heeft aangelegd;
- 9 zonnepanelen -3.420 WP;
- pantry, toilet en fontein;
- 2 brandblusser poeder 6 kg;
- vluchtwegaanduiding;
- 2 rookmelders.

Energielabel
De energieprestatie coëfficiënt (EPC) voor de utiliteitsbouw is per 1 januari 2015 aangescherpt. Gebouwen met een industriefunctie zijn hiervan uitgezonderd en verhuurder zal dan ook geen energielabel aanleveren. Wanneer huurder de unit als kantoorruimte wenst te gebruiken dan dient verhuurder voor het kantoorgedeelte wel aan de EPC eisen te voldoen.

Huurprijs
Eberhardtweg 3C (unit 3): € 1.150,- per maand excl. BTW.
Eberhardweg 3L (unit 12): € 1.595,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten. De bijdrage VVE wordt door de verhuurder betaald.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een garantie gelijk aan een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Eberhardtweg 3C en 3L, Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contact opnemen