Dirk Dronkersweg 16, Goes

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Belegging
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.570 m²

Bedrijfsruimte

Oppervlakte
1.500 m²
Aantal huurders
1
Resterende looptijd contracten maanden
83

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Koop
De locatie is sinds 1 mei 2015 in gebruik bij het bedrijf RAAL Holland BV (zie www.raal.nl). Het bebouwde oppervlak van de bedrijfs-/kantoorruimte omvat ca. 1.500 m² en het object is verdeeld in een drietal compartimenten, te weten: bedrijfsruimte, inpandige laad-/loszone en kantoorruimte.... lees meer

Te Koop
De locatie is sinds 1 mei 2015 in gebruik bij het bedrijf RAAL Holland BV (zie www.raal.nl). Het bebouwde oppervlak van de bedrijfs-/kantoorruimte omvat ca. 1.500 m² en het object is verdeeld in een drietal compartimenten, te weten: bedrijfsruimte, inpandige laad-/loszone en kantoorruimte. Het bouwjaar van het object is 1992.
Het aanwezige buitenterrein met een afmeting van ca. 1.070 m² is geheel verhard middels betonklinkers t.b.v. parkeren en manoeuvreren. De ontsluiting aan de achterzijde van het pand is gelegen aan de Jenny Weijermanweg.
De opstal wordt in verhuurde staat aangeboden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst is ingegaan op 1 mei 2015 voor een periode van 10 jaar en loopt tot en met 30 april 2025 met aansluitende optieperioden van 5 jaar. De huurder is RAAL Holland BV en de huurprijs op jaarbasis bedraagt circa € 76.735,- per jaar exclusief BTW. Huurder heeft aan de verhuurder een waarborgsom betaald ter grootte van een bedrag van
€ 22.687,50.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op het bedrijventerrein “De Poel III” en is uitstekend bereikbaar gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen-Breda) en A-256 (Goes-Zierikzee-Rotterdam). Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een eigen bus-/en treinverbinding op loopafstand. De opstal ligt direct aan de nieuwe verbinding tussen de bedrijventerreinen De Poel II en De Poel III.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen De Poel 1e herziening’ vastgesteld door de Gemeenteraad op 23 maart 2017, heeft het onderhavige de bestemming ‘’Bedrijventerrein’’ (artikel 3). Er geldt een dubbelbestemming “Waarde-Archeologie-2” (artikel 19). Ook maakt het bestemmingsplan melding van functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”. De maximum bouwhoogte is 15.0 meter.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Goes
Sectie: C
Nummer: 4967
Grootte: 25 a en 70 ca (2.570m²).

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar 1992.

Afmetingen - circa-*
Bedrijfsruimte: 1.250 m² (incl. laad-/loszone)
Kantoorruimte: 250 m²

Totaal: 1.500 m²

Buitenterrein:
1.070 m².

* De genoemde afmetingen zijn verstrekt door de verkoper en corresponderen met de huurovereenkomst. Er is geen meetcertificaat aanwezig en derhalve aanvaardt Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid t.a.v. de verstrekte m².

Parkeren/buitenterrein
Het buitenterrein biedt ruim voldoende mogelijkheid ten behoeve van parkeren.

Voorzieningen
De opstal omvat een bedrijfsgebouw met bedrijfsruimte, ruime inpandige laad-/loszone en kantoorruimte. De constructie betreft een stalen constructie waarvan de randbalken zijn gefundeerd met betonnen heipalen. De vloeren zijn allen van beton. De gevels ter plaatse van de bedrijfsruimte betreffen zogenaamde stalen sandwichpanelen. De gevels van de kantoorruimte bestaat uit metselwerk borstwering voorzien van aluminium kozijnen en isolerende beglazing. De binnenwanden zijn van metselwerk dan wel stalen geïsoleerde gevelpanelen.
De opstal heeft een plat dak en is voorzien van bitumineuze dakbedekking.
De kantoorruimte is gerealiseerd aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw en heeft een ruime entree met voorportaal, toiletgroep en diverse kantoorcompartimenten.
In de bedrijfsruimte is een kantineruimte met pantry gerealiseerd.
Ook is de bedrijfsruimte gedeeltelijk voorzien van een betonnen entresolvloer, hier bevindt zich de technische ruimte. De bedrijfsruimte wordt grotendeels gebruikt t.b.v. opslag van materialen. Voorheen was een deel van de bedrijfsruimte in gebruik als koel-/vriesruimte t.b.v. voedingsmiddelen echter de installaties hiervoor zijn ontkoppeld en functioneren niet.

De navolgende installaties/voorzieningen zijn aanwezig ter plaatse van de bedrijfsruimte/laad-/loszone:

- Brandblusvoorzieningen;
- Verlichtingsarmaturen;
- Verwarming via 2 gasheaters;
- Krachtstroomvoorzieningen;
- Diverse loopdeuren;
- Vrije hoogte ged. circa 7.00 meter t.p.v. bedrijfsruimte en de laad/loszone;
- Vrije hoogte ged. circa 5.00 meter t.p.v. voormalige koel-/vriesruimte;
- Vloerbelasting begane grondvloer circa 20 KN/m² (volgens opgave van de verkoper);
- 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren en 2 inpandige loading docks.

De navolgende installaties/voorzieningen zijn aanwezig ter plaatse van de kantoorruimte:

- Brandblusvoorzieningen;
- C.V. middels radiatoren;
- Verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen;
- Zonwering (screens);
- Alarminstallatie;
- Laminaatvloer en tegelvloer t.p.v. entree met voorportaal.

Koopsom
€ 825.000,- k.k.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de
begeleidend notaris.

Energielabel
Volgt nog.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verkoper.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Dirk Dronkersweg 16” te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen