Deltahoek 34, Breskens

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.106 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.407m²
Vrije hoogte
650
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
299m²
Bouwlagen
2
Opleverings voorzieningen
Inbouwarmaturen en te openen ramen

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te Koop
Modern bedrijfsgebouw met werkplaats, opslagruimte en kantoren met bijbehorend buitenterrein op het bedrijventerrein Deltahoek te Breskens. De bedrijfsruimten zijn grotendeels in gebruik bij Cress BV en een deel staat leeg. Vanwege verhuizing van Cress BV naar een nieuwe locatie in Terneuze... lees meer

Te Koop
Modern bedrijfsgebouw met werkplaats, opslagruimte en kantoren met bijbehorend buitenterrein op het bedrijventerrein Deltahoek te Breskens. De bedrijfsruimten zijn grotendeels in gebruik bij Cress BV en een deel staat leeg. Vanwege verhuizing van Cress BV naar een nieuwe locatie in Terneuzen komen de onroerende zaken voor verkoop beschikbaar. Het rondom gelegen buitenterrein is verhard en afsluitbaar.
Breskens is onderdeel van de gemeente Sluis en is gelegen in West Zeeuws-Vlaanderen en direct gelegen aan de Westerschelde. In de directe omgeving bevinden zich een breed scala aan bedrijvigheid, met name gericht op haven gerelateerde activiteiten. Het bedrijventerrein Deltahoek omvat circa 18 hectare en is gelegen nabij het havengebied van Breskens. In het havengebied van Breskens wordt gestart met een ontwikkeling van verschillende woontorens met daaronder een commerciële plint. Het inwoneraantal bedraagt circa 4.610 in 2020.

Bereikbaarheid
Het object ligt direct nabij de rondweg van Breskens en daarnaast is er een directe aansluiting op de provinciale weg N-58. Het centrum van Breskens en het fiets-voetveer naar Vlissingen is in de directe omgeving gelegen. Breskens is per openbaar vervoer bereikbaar via een busverbinding.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerreinen Sluis, onherroepelijk vastgesteld op 26 mei 2016, kent de locatie de enkelbestemming "Bedrijventerrein" en de dubbelbestemming "Waarde-Archeologische verwachting 6". Ook valt de locatie binnen de gebiedsaanduiding "specifieke vorm van bedrijf – kunststofverwerkend bedrijf". Daarnaast geldt er een gebiedsaanduiding “wetgevingszone – afwijkingsgebied”. De bestemming "Bedrijventerrein" biedt ruimte voor bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in tot en met de categorie 3.2 van de regels behorende bij de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De maximale bouwhoogte is 10 meter en productie gebonden detailhandel tot maximaal 15% van de bedrijfsvloeroppervlakte met een maximum van 150 m² verkoopvloeroppervlak per bouwperceel is toegestaan.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Oostburg
Sectie: L
Nummer: 2255
Grootte: 41 are 6 centiare (4.106 m²).

Meer-/minder m² heeft geen verrekening tot gevolg. De optische erfafscheiding is de grens van het verkochte, indien en voor zover het Kadaster mocht afwijken.

Volgens de eigendomsakten geldt er een kwalitatieve verplichting en kettingbeding t.a.v. een blijvende afrastering van maximaal 1 meter hoogte alsmede een erfdienstbaarheid van het aanbrengen, gebruiken en instandhouden en verwijderen van rioolleidingen, hemelwaterafvoeren en nutsleidingen. De akten van levering zijn op aanvraag beschikbaar bij de makelaar.

Grondstatus
Eigen grond.

Milieu
Volgens het bodemloket is de locatie voldoende onderzocht / gesaneerd. Dit blijkt uit een verkennend bodemonderzoek uit 2007.

Bouwjaar
De opstal is in gedeelten gebouwd. In 2011 zijn de productiehal met kantoren gebouwd en in 2013 is de achterliggende opslaghal gebouwd.

Afmetingen BVO
Productieruimte hal A begane grond: circa 421 m²
Productieruimte hal A 1e verdieping: circa 156 m² (t.b.v opslag)
Productieruimte hal D begane grond: circa 500 m²
Opslagruimte hal B begane grond: circa 165 m²
Opslagruimte hal C begane grond: circa 165 m²
Kantoren, kantine c.a begane grond: circa 173 m²
Kantoren 1e verdieping: circa 126 m²

Totaal: circa 1.706 m²

De m² zijn bepaald aan de hand van globale inmeting ter plaatse en vanaf tekening. Verkoper en verkopend makelaar aanvaarden geen aansprakelijkheid indien de feitelijke m² afwijken van voornoemd opgegeven metrage. Indien koper volledige zekerheid wenst te hebben over de m² dan dient de koper hier zelf onderzoek naar te doen. Meer-/minder m² worden niet verrekend.

Parkeren/buitenterrein
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Het buitenterrein is grotendeels verhard en afsluitbaar via hekwerken en poorten.

Voorzieningen -onder meer-
- onderheide staal constructie;
- prefab betonnen borstwering (circa 0,95 cm hoog).
- geïsoleerde stalen gevelbeplating deels voorzien van gaten voor geluidsisolatie;
- gevelbeplating deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- geïsoleerd stalen dak voorzien van pvc dakbedekking;
- vrije hoogte deels 6.50 meter (onderzijde dak);
- kunststof lichtstraten;
- begane grond gevlinderde betonvloeren en deels voorzien van staalvezel;
- verdieping houten vloeren;
- kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- 3 CV installaties (Remeha Quinta en 2x Atag);
- gasheaters t.p.v. de bedrijfsruimten;
- radiatoren t.p.v. de kantoorruimten;
- diverse wandcontactdozen;
- krachtstroomaansluitingen (10 krachtgroepen met hoofdschakelaars);
- verlaagde systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- vloerafwerking t.p.v. de kantoren en sanitaire-/ sociale ruimten;
- lichte scheidingswanden t.p.v. de kantoren;
- patchkast met databekabeling;
- vluchtwegaanduidingen;
- deels zonwering via lamellen;
- centrale meterkast met 7 elektragroepen en 1 krachtstroomgroep (onderverdeler);
- alarminstallatie;
- mechanische ventilatie;
- TL verlichtingsarmaturen;
- Wifi versterker;
- deels ventilatoren t.p.v. de bedrijfsruimte;
- diverse loopdeuren t.p.v. de bedrijfsruimte;
- 2 elektrische overheaddeuren t.p.v. de productieruimte (4 meter breed x 4.20 meter hoog);
- separaat damestoilet;
- 2 herentoiletten + 2 urinoirs en 3 douches;
- wastrog en kleedruimte;
- pantryvoorziening;
- brandblusvoorzieningen;
- 2 elektrisch bedienbare overheaddeur t.p.v. de opslagruimte (4 meter breed x 4.20 meter hoog);
- 1 inpandige elektrisch bedienbare overheaddeur t.p.v. de opslagruimte (4 meter breed x 4.20 meter hoog);
- elektrische takel met zwenkkraan.

Indeling:
Kantoren begane grond: entree / hal, trapopgang, meterkast, 3 kantoorcompartimenten, toilet, archief, was-/kleedruimte, damestoilet, heren toiletten met urinoirs en douches, kantine.
Kantoren 1e verdieping: bereikbaar via stalen trap met houten treden, 2 kantoorcompartimenten en vergaderruimte, doorgang naar de opslagruimte 1e verdieping van productieruimte A.
Productieruimten A en D: 2 grote open ruimten met inpandige doorgang naar elkaar, separate werkruimte productieruimte A, inpandige doorgang via productieruimte A naar kantoren c.a. begane grond.
Productieruimte A 1e verdieping: bereikbaar via stalen trap productieruimte A en gesitueerd boven de was-/kleedruimte en separate werkruimte. Opstelling CV ketels en mechanische ventilatiebox met inpandige doorgang naar de kantoren verdieping.
Opslagruimten B en C: direct gelegen achter de productieruimten A en D en gesplitst in 2 compartimenten met inpandige doorgang naar elkaar, separate magazijn-/opslagruimten.

Voorzieningen buitenterrein:
- 2 handmatig bedienbare schuifpoorten;
- hekwerken rondom;
- buitenverlichting;
- grotendeels bestraat door middel van betonklinkers en deels tuin.

Energielabel
De kantoorruimte van het gebouw heeft energielabel A++. Het label is geldig tot 19 maart 2031.

Vraagprijs
€ 990.000,- k.k. exclusief BTW.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

De informatie die is vermeld, heeft als bedoeling op de koper zo goed mogelijk te informeren tegelijk te voldoen aan de op de verkoper rustende mededelingsplicht. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de koper een onderzoek plicht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Deltahoek 34” te Breskens. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Video's

Locatie

Contact opnemen