Bellamypark 38, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000,- p/j
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Bouwjaar
1641

Restaurantsector

Aantal zitplaatsen
34
Terras
Ja
Oppervlakte
178 m²
Verkoopvloer oppervlakte
88 m²
Indicatie horeca gebied
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Te huur
Monumentaal bedrijfsobject gelegen op de begane grond aan het Bellamypark op steenworp afstand van de jachthaven en de boulevard. In de direct omgeving bevinden zich veel horecagelegenheden, kleinschalige kantoorgebouwen en woningen. Het object is gelegen op de begane grond en beschikt over ... lees meer

Te huur
Monumentaal bedrijfsobject gelegen op de begane grond aan het Bellamypark op steenworp afstand van de jachthaven en de boulevard. In de direct omgeving bevinden zich veel horecagelegenheden, kleinschalige kantoorgebouwen en woningen. Het object is gelegen op de begane grond en beschikt over een ruime kelder, vrije achterom en een ruime berging. De ruimte is recentelijk gerenoveerd waaronder het stuken van de wanden, het in ere herstellen van het balkenplafond, nieuwe toiletgroep en tevens zijn er voorzieningen getroffen voor een bedrijfskeuken, inclusief vetvangput, nieuw installatiewerk en een nieuwe combiketel. Er is een terras mogelijk voor de volle frontbreedte (tot aan de bloembakken met uitzondering van het looppad). Hiervoor dient bij de gemeente een terrasvergunning te worden aangevraagd.

Bereikbaarheid
Het bedrijfsobject is gelegen in het centrum van Vlissingen en is via de rijksweg A-58 prima te bereiken is. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed, middels diverse busverbindingen op loopafstand.

Afmetingen - circa-*
Bedrijfsruimte begane grond: 88 m²
Kelder: 75 m²
Berging 15 m²

Totaal: 178 m²

* De genoemde afmetingen zijn verstrekt door de verkoper. Er is geen meetcertificaat aanwezig en derhalve aanvaardt Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid t.a.v. de verstrekte m².

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Binnenstad-Eiland'. Hierin heeft het object de bestemming Centrum -2, waarbij o.a. detailhandel en horeca categorie 1a, 1b, 1c is toegestaan. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 5 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Vlissingen in zijn openbare vergadering van 26 juni 2012.

Parkeren/buitenterrein
Betaald parkeren is ruim voldoende aanwezig in de nabijheid. Zowel overdekt als onoverdekt parkeren is beschikbaar.

Voorzieningen o.a.:
- Frontbreedte ca. 7.60 meter;
- Gemeenschappelijke achteruitgang;
- Meterkast met nutsvoorzieningen (deels gemeenschappelijk);
- Mechanische ventilatie;
- Aluminium kozijnen met isolerende beglazing;
- Betonnen vloeren;
- Gestuukte wanden;
- Balkenplafond;
- Toiletgroep;
- CV middels radiatoren;
- Voorzieningen voor bedrijfskeuken;
- Vetvangput.

Huurprijs
€ 25.000,- per jaar excl. BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Synchro Bedrijfshuisvesting BV biedt dit object enkel aan op diverse websites, echter is niet ingeschakeld als verhurend makelaar. Eigenaar arrangeert zelfstandig eventuele bezichtigingen en verricht op eigen titel de onderhandelingen. Synchro Bedrijfshuisvesting BV aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de verstrekte gegevens, het verloopvan de onderhandeling etc.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Bellamypark 38” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze
informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Streetview

Locatie

Contact opnemen