Andorraweg 7, Ritthem

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 3.700,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1998

Kantoorruimte

Oppervlakte
445 m²
In units vanaf
445 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Bouwlagen
2

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Te huur
Uiterst representatieve en moderne vrijstaande kantoorruimte met 10 parkeerplaatsen in het havengebied van Vlissingen-Oost. Het opstal is geschikt voor bedrijven met havengebonden activiteiten. De tegenoverliggende bedrijfs-/kantoorruimte met bijbehorend buitenterrein is verhuurd aan Celsius... lees meer

Te huur
Uiterst representatieve en moderne vrijstaande kantoorruimte met 10 parkeerplaatsen in het havengebied van Vlissingen-Oost. Het opstal is geschikt voor bedrijven met havengebonden activiteiten. De tegenoverliggende bedrijfs-/kantoorruimte met bijbehorend buitenterrein is verhuurd aan Celsius Truck & Trailer Service BV. Tevens is een deel van het buitenterrein in gebruik bij de eigenaar.

Bereikbaarheid
Het havengebied Vlissingen-Oost is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A-58 (Breda-Vlissingen) en de provinciale weg N254 (Heinkenszand-Vlissingen-Oost). Voorts kan via de Westerschelde tunnel eenvoudig Zeeuws Vlaanderen alsmede België en Noord-Frankrijk bereikt worden.

De Westerschelde heeft een open verbinding met de Noordzee.

Grote pluspunten van het havengebied Vlissingen-Oost zijn de filevrije verbindingen, directe spoorwegaansluitingen naar Duitsland, België en Frankrijk en directe aansluitingen geschikt voor de binnenvaart. Het totale zeehavengebied Vlissingen-Oost, soms ook wel aangeduid als zeehaven Sloegebied, beslaat thans een oppervlakte van circa 2.200 ha en ligt op het grondgebied van de gemeenten Vlissingen en Borsele. In Vlissingen-Oost vinden o.a. activiteiten plaats op het gebied van basis- en offshore industrie, olieraffinage, op- en overslag van onder meer fruit, metaal, hout, ertsen en energieopwekking.

Het object ligt op een zichtlocatie vanaf de Europaweg Noord en is bereikbaar via de Engelandweg en vervolgens de Andorraweg. Naastgelegen bedrijven zijn o.a. Verbrugge Terminals, Douane kantoor, Spruijt Pallethandel, Cobelfret en Rijk Zwaar Transport Zeeland.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer wordt enkel geboden door een busverbinding. Het dichtst gelegen treinstation is Middelburg (circa 10 autominuten).

Energielabel
Labelklasse C. De registratiedatum is 6 maart 2018 en het label is geldig tot 6 maart 2028.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “Zeehaven- en industrieterrein Sloe 2018” heeft het onderhavige de bestemming “Bedrijventerrein-Zeehaven (artikel 4)”. Ook maakt het bestemmingsplan melding van functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 5.2, de bouwaanduiding “specifieke bouwaanduiding -2”. Het bestemmingsplan is vastgesteld bij raadsbesluit op 26 april 2019.

Afmetingen BVO -circa-
Begane grond ca. 305 m² BVO
Verdieping ca. 140 m² BVO

Totaal ca. 445 m² BVO.

Voorzieningen
- 2 bouwlagen;
- Metselwerk gevels, gestucte buitengevels;
- Binnenwanden grotendeels lichte scheidingswanden en voorzien
van glasvliesbehang;
- Betonvloeren en voorzien van tegels, vloerbedekking en/of linoleum/marmoleum;
- Div. compartimenten waaronder receptieruimte, repro-/opslagruimte en 10 kantoorruimten;
- Platte daken voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en/of spots;
- Kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- Lichtkoepel t.p.v. de gangzone begane grond;
- Houten trap naar verdieping;
- HR Cv-ketel (1998) met radiatoren;
- Geiser (1998);
- Vluchtweg aanduidingen;
- Rolluiken;
- M.v.;
- Diverse wandcontactdozen;
- Glasvezelverbindingen t.b.v. dataverkeer;
- Toiletgroep met m.v. per bouwlaag;
- Brandblusvoorzieningen;
- Alarminstallatie;
- Moderne kantine-/pantryruimte met vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en magnetron;
- Buitenterras kantine-/pantryruimte op 1e verdieping.

Parkeren/buitenterrein
Het gehele buitenterrein is omsloten door hekwerken met een elektrisch bedienbare schuifpoort (gemeenschappelijk gebruik) en er zijn 10 eigen parkeerplaatsen naast het kantoorpand aanwezig.

Huurprijs
€ 3.700,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen en diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.
Voor iedereen die zich vestigt in het gebied van North Sea Port zijn er bepaalde voorwaarden van toepassing. Voor scheepvaart, investeerders, ondernemers of andere bedrijven zijn er afzonderlijk bepalingen. Het volledige overzicht van tarieven en algemene voorwaarden is terug te vinden op: www.northseaport.com/tarieven-voorwaarden.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Andorraweg 7” te Ritthem. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen