Willem Kosterlaan 1, Krabbendijke

nader overeen te komen

Details

Overdracht

Vraagprijs
nader overeen te komen
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Maatschappelijk vastgoed
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.103 m²

Zorginstelling

Oppervlakte
2.208 m²
Zorg type
Maatschappelijk
Voorzieningen
Brandmeldinstallatie met doorschakeling aanwezig en buitenruimte aanwezig
Herbestemming mogelijk
Ja

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Te koop
Deel van het zorgcentrum Nieulande te Krabbendijke. Zorgcentrum Nieulande maakt onderdeel uit van Stichting Zorggroep Ter Weel. Koper verplicht zich om het gekochte te herontwikkelen tot een appartementencomplex met 34 (zorg) appartementen aan de Willem Kosterlaan te Krabbendijke. Hiervoor ... lees meer

Te koop
Deel van het zorgcentrum Nieulande te Krabbendijke. Zorgcentrum Nieulande maakt onderdeel uit van Stichting Zorggroep Ter Weel. Koper verplicht zich om het gekochte te herontwikkelen tot een appartementencomplex met 34 (zorg) appartementen aan de Willem Kosterlaan te Krabbendijke. Hiervoor wordt bij aankoop een realisatieverplichting en inspanningsverplichting gevestigd om het voornoemde complex in 2018/2019 te realiseren.

Bereikbaarheid
Krabbendijke is gelegen in de gemeente Reimerswaal (Zeeland) en heeft circa 4.400 inwoners. Krabbendijke is goed bereikbaar via de rijksweg A-58 in directe omgeving gelegen waardoor Goes en Bergen op Zoom zeer goed bereikbaar zijn. Deze locatie is middels het openbaar vervoer eveneens goed te bereiken met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “Krabbendijke”, vastgesteld op 25 juni 2013, zijn maatschappelijke activiteiten (waaronder bejaardenzorg met bewoning) toegestaan.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Krabbendijke
Sectie: C
Nummer: 5501 (ged.), 4718 (ged.), 3811 (ged.)
Grootte-circa-: 11 a 3 ca (1.103 m²).

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
1994.

Afmetingen
Circa 972 m² begane grond
Circa 980 m² 1e verdieping
Circa 256 m² 2e verdieping
Totaal circa 2.208 m²

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid aanwezig aan de openbare weg.

Voorzieningen:
Casco:
- Onderheid;
- Betonnen vloeren;
- Stalen kolommen en liggers;
- Gevels uitgevoerd in steen;
- Hardhouten ramen, kozijnen en deuren;
- Dubbele beglazing;
- Bitumineuze dakbedekking, voorzien van grindlaag.

Afbouw:
- Binnenmuren zijn opgebouwd uit kalkzandsteen en Metall-Stud;
- Stalen en houten binnenkozijnen;
- Gestucte binnenwanden en spuitpleisterwerk plafonds;
- Cementdekvloeren.

Koopsom
Nader over een te komen.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen aan de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

Oplevering
In nader overleg.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Door verkoper zal worden geleverd: de voor de realisatie van 34 appartementen benodigde grond inclusief het bestaande gebouw. De sloopkosten van de huidige bebouwing, de kosten van het bouwrijp maken, de aanpassingskosten aan de bestaande bebouwing en de (bestemmings)plankosten komen voor rekening van koper.

Koper verplicht zich tot het feit dat Zorggroep Ter Weel de enige zorgleverancier zal zijn bij eventuele zorgvragen van toekomstige opdrachtgevers. Tevens wordt bij de aankoop van het te verkopen object ten behoeve van cliënten van Zorggroep Ter Weel het 1e recht van toewijzing gevestigd. Ook verplicht koper zich om de ontwikkelingsplannen in nauwe samenwerking met Ter Weel te ontwikkelen en de nieuwbouw tegen het bestaande (te handhaven deel van het) zorgcentrum te bouwen, waarbij rekening zal worden gehouden met diverse installaties.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Willem Kosterlaan 1 ged. te Krabbendijke”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media