Noordweegseweg 3, 's-Heer Arendskerke

€ 159.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 159.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.455 m²

Bouwgrond

Bebouwings-mogelijkheid
Bedrijfsruimte
Bouwhoogte
1400

Omschrijving

Te Koop
Op goede locatie gelegen perceel bouwgrond met de mogelijkheid voor een bedrijfswoning op het bedrijventerrein Eindewege te ‘-s Heer Arendskerke. Hier kunnen op een aantrekkelijke plaats wonen en werken worden gecombineerd.
In de directe omgeving zijn bedrijfspanden (grootschalig en klei... lees meer

Te Koop
Op goede locatie gelegen perceel bouwgrond met de mogelijkheid voor een bedrijfswoning op het bedrijventerrein Eindewege te ‘-s Heer Arendskerke. Hier kunnen op een aantrekkelijke plaats wonen en werken worden gecombineerd.
In de directe omgeving zijn bedrijfspanden (grootschalig en klein) soms gecombineerd met een bedrijfswoning. ’s-Heer Arendskerke is een dorp dat onderdeel is van de gemeente Goes. ’s-Heer Arendskerke heeft ongeveer 1.300 inwoners.
Goes ligt precies in het midden van Zeeland en speelt door haar centrale ligging een belangrijke rol in de economie van Zeeland. Goes ligt op een kruispunt van wegen. Zowel de rijksweg A58 als de toegangswegen tot de Westerscheldetunnel en de Zeelandbrug lopen door de gemeente. De gemeente Goes heeft ongeveer 37.000 inwoners.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar per (vracht-)auto via de nabijgelegen rijksweg A-58 en de diverse provinciale wegen.

Bestemming
Volgens informatie van de gemeente Goes is het getaxeerde bestemd als “bedrijventerrein” (artikel 5) met een functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.2”. De maximum goothoogte is 8.0 meter en de maximum bouwhoogte is 14.0 meter. Het maximum bebouwingspercentage van het terrein is 80%. Het vigerende bestemmingsplan heeft de naam “’s-Heer Arendskerke en Eindewege” en is door de gemeenteraad vastgesteld op 22 november 2012.
Ook is per bouwperceel 1 bedrijfswoning toegestaan.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Goes
Sectie: H
Nummer: 3382
Grootte: 1.455 m²

Grondstatus
Eigen grond.

Parkeren/buitenterrein
Parkeren kan op eigen terrein of langs de openbare weg. Volgens specifieke gebruiksregels opgenomen in het bestemmingsplan is de maximale toelaatbare hoogte van opgeslagen goederen en materialen niet meer dan 1.50 meter bedragen. Dit geldt enkel voor de het gedeelte van het buitenterrein voor de naar de weg gekeerde gevel van de gebouwen.

Koopsom
€ 159.000,- k.k. exclusief BTW.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
Op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden
Verkoper treedt nog in overleg met de fiscus omtrent de fiscale status van het bouwterrein. Verkoper gaat er vooralsnog uit dat er in fiscale zin sprake is van een bouwterrein zodat er geen overdrachtsbelasting verschuldigd is maar wel BTW. Indien er geen sprake is van het verkopen van een bouwterrein in fiscale zin dan dient de koopsom te worden verhoogd met 6% overdrachtsbelasting. In dat geval is er geen wettelijke verplichting tot het betalen van BTW. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verkoper.

De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Voor de volledige informatie van dit object neemt u contact op met ons kantoor.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen