Fagotweg 2J, Middelburg

€ 135.000,- k.k.
€ 890,- p/m

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 135.000,- k.k.
Huurprijs
€ 890,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.509 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
135 m²
In units vanaf
135 m²
Verdiepingen
1

Bedrijfshal

Oppervlakte
67m²
Vloerbelasting
500
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
67m²
Verdiepingen
1
Opleverings voorzieningen
Te openen ramen

Omschrijving

Te Koop / Te Huur
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorunit gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het moderne bedrijventerrein Mortiere. De bedrijfs-/kantoorunit is o.a. perfect geschikt als showroom, werkplaats, opslag, productie-/handelsactiviteiten alsmede magazijnruimte met kantoor.

Be... lees meer

Te Koop / Te Huur
Multifunctionele bedrijfs-/kantoorunit gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het moderne bedrijventerrein Mortiere. De bedrijfs-/kantoorunit is o.a. perfect geschikt als showroom, werkplaats, opslag, productie-/handelsactiviteiten alsmede magazijnruimte met kantoor.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen aan de Schroeweg, de doorgaande weg en entree richting Middelburg. Op minder dan 500 meter van de afslag van de rijksweg A-58 is deze locatie uitstekend bereikbaar! Tevens liggen Vlissingen en Goes binnen handbereik en is de verbinding naar de Westerscheldetunnel richting Terneuzen eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is redelijk, met een busverbinding op loopafstand.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Mortiere’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met de categorie 3.1’. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in haar openbare vergadering van 25 juni 2013, echter op 7 juli 2014 herzien en opnieuw vastgesteld naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak van de Raad van State.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Middelburg
Sectie: P
Nummer: 2308
Grootte: 70 centiare (70 m²)

Alsmede een onverdeeld aandeel in het mandelige perceel kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie P, nummer 2315. Dit betreft het gemeenschappelijke terrein van circa 147 m².

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
2006.

Afmetingen
Circa 135 m² in 2 lagen, waarvan circa. 67,5 m² op de begane grond.

Parkeren/buitenterrein
Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het voorgelegen mandelig terrein.

Voorzieningen
- Entree met loopdeur;
- Houten kozijnen met isolerende beglazing;
- Volledig ingerichte meterkast;
- Alarmsysteem;
- Brandblusser en brandslanghaspel;
- Ruim toilet met fonteintje en kast;
- Pantry met close-in-boiler;
- Aftappunt water;
- Cv middels radiatoren;
- Handmatig bedienbare overheaddeur (3.40 m breed x
2.66 m hoog);
- Gedeeltelijk vloerbedekking t.p.v. de bedrijfsruimte;
- Betonvloeren op begane grond en verdieping;
- Maximale vloerbelasting begane grond vloer 500 kg/m²;
- Hardhouten trap naar verdieping;
- Diverse kantoorcompartimenten op verdieping;
- Opbouwarmaturen en spots;
- Laminaat t.p.v. kantoorruimte;
- Wandcontactdozen;
- Luxaflex.

Huurprijs
€ 890,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Koopsom
€ 135.000,- k.k.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder/koper worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct mogelijk.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur/verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Het pand maakt deel uit van de VVE Midi Center te Middelburg. De VVE-bijdrage bedraagt circa € 73,50 exclusief BTW per maand.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van “Fagotweg 2J” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochures

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media